Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérdezzem meg hogy akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg hogy akar e velem járni a lány? Lehetlőleg gyors és sok választ!

Figyelt kérdés

szerintetek cselekvésnek melyik a jó ötlet?:

-letérdelek és ugy közlöm,

-állva maradok és ugy,

-vagy hogy?

Vannak olyanok akik ugy véletlenből csak ugy jött hogy elkezdtek járni de én szemtől szemben akarom vele közölni!

Ajándékot adjak neki?: virág vagy csoki? (szív alaku milka csoki)

Amit mondnanék neki azt még én sem tudom! Ajánlanátok?

2009. szept. 21. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Általában lehet első randin is csókolózni. Bár itt régebb óta ismeritek egymást. Nem igazán látom át a helyzetet.

Van egy érdekes módszer. Végülis beégni sem lehet vele.

Ha egymásra néztek és elmélyültök egymás tekintetébe. Megkérdezed. Meg akarsz csókolni? (Ne könyörgő hangnemben, csak lazán.) Erre ugye három válasz lehetséges.

1. Igen - Itt értelemszerűen megcsókolod.

2. Nem tudom, Talán, stb. Dominánsan (Nem agresszíven) magadhoz húzod. Megcsókolod.

3. Nem - Mondod a következőt: Ki mondta, hogy megengedném? :D Csak nagyon elmélyült a tekinteted.

Később persze jobban ráérzel. Fog ez menni. Nehéz direkt egy csajra személyre szabva tanácsot adni. Általánosságban könnyebb.

2009. szept. 21. 20:52
 12/14 A kérdező kommentje:
kössz a választ! :D amugy szept 1.je óta ismerem! Az is számíthat randira ha csak elmegyek vele sétálgatni valamerre?
2009. szept. 21. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, számíthat. Csak érdemes majd elmenni a szexualitás irányába. De ne legyen erőltetett, nem kell teljesítened. Érezd jól magad.

Viszont arra majd te is rájössz, hogy a csajozás nem úgy működik, hogy elmondod a tökéletes csajozós dumát és megteszel előre betervezett dolgokat egy bizonyos lánynál.

Ez egy hosszú (kinél mennyire) folyamat. Nem nem lehet elmagyarázni, hogy kell megverni egy embert, de meg lehet tanítani küzdősportokra és akkor menni fog.

Nem függ semmi ettől a csajtól, sok tapasztalatot kell még szerezni másoktól is. És egy idő után ez reflexből fog jönni belőled.

2009. szept. 21. 23:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Kössz a választ! hát! Remélem majd sikerülni fog! Ennyire még nem voltam szerelmes egy lányba!
2009. szept. 22. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!