Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány a világon aki kapcsolatot akar de gyereket nem?
Nem akarok szemét lenni de nekem teljesen közömbösek a gyerekek kapcsolatot viszont szeretnék ez lehetséges ?
A kutyákat jobban szeretem.
24 F
persze van
ja a kutya jó, de az is olyan mint egy gyerek, azzal is kell foglalkozni N
Van.
De azért készülj arra is, hogy a "nem akarok gyereket" a legtöbb nőnél azt jelenti: "MÉG nem akarok gyereket".
Majd akkor akar, ha párja lesz, megállapodott, stb.
Ami lehet, hogy 2 hónap az ismerkedés után.
6-osnak igaza van! Így már én is jártam.
Szeretem a gyerekeket nincs velük semmi bajom de saját minden napra nem kell. És hát ezt közöltem is közlöm is mindig az elején , de volt olyan hogy a csaj azt mondta áá ő sem akar neki sem kell, aztán teltek a hónapok majd fél év után kérdezte h nem e akarok még is mert mindenkinek gyermeke van és ő is nagyon szeretne úgy döntött...háát rá 2 hónapra elváltak útjaink.
Például én.
Persze ilyenkor sokan jönnek azzal, hogy " majd később úgyis meggondold magad ", de vannak dolgok szerintem, amiket az ember elhatároz magában egy életre.
A változás mindig és mindenre nézve benne van a pakliban, de ahhoz jelentős fordulatok is kell történjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!