Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim le akar választani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim le akar választani az F1-ről. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
nagyon úgy tűnik, hogy nem szereti, és nem is kérem, hogy velem nézze, mert csak belebeszél, és unja is. Viszont a legközelebbi futam idejére van egy programunk, és arra kért, függesszem fel, meg amúgy is vasárnap van és miért nem főzök. Felajánlottam, hogy menjünk el anyukámékhoz, mivel ő úgyis főz, de erre csak felmérgelte magát. Aki F1 rajongó, az jól tudja, hogy egy futamot kihagyni is vétek... De ezt ő valamiért nem érti meg. Ti abbahagynátok a nézést, vagy bármilyen hobbitok, ha a párotoknak az nem tetszene?
2013. ápr. 4. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Áh f1-ről nem szabad lemondani :D Főzni lehet utána is :) Ha unja aludjon a verseny alatt, néha egy-egy versenyen lassan már én is elalszok, régen izgalmasabbak voltak a versenyek azért :)
2013. ápr. 4. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Forma 1 ben nem ismerek tréfát, se telefon, se csaj, se szex. Mégis mit képzel ez magáról? :D

Na jó azért neked is lehet, hogy engedned kellene egy kicsit, csak ne csinállj ebből rendszert most, hogy Kimi végre egy jó kocsit kapott :)

2013. ápr. 4. 15:48
 13/16 anonim ***** válasza:

9! egyet értek

na én még akkor szerettem mikor sokkal jobb volt a verseny, mikor N. Mansell is volt, na ő sok mindenkin túl tesz, aki tudja miket adott fel, hogy versenyezzen

ja ha dolgom van megcsinálom, közben nem mindig látom amiket kell, néha Te is mérlegelhetsz egy kicsit, N

2013. ápr. 4. 15:50
 14/16 anonim ***** válasza:
én is F1 rajongó lány vagyok, sajnos mindig olyan fiúkat fogok ki, akik nem nagy rajongók, eddig mindig megoldottuk a dolgot.
2013. ápr. 4. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nos én a forma1-et kifejezetten hülyeségnek tartom, viszont én a focival vagyok így, én imádom, páromat teljesen hidegen hagyja... De megoldjuk, sose szokott gond lenni, mondjuk nekem akármennyire érdekel az adott meccs, a barátom mindig előrébb van a fontossági listán :D Ha ő hív valahova, megyek, akkor is ha épp a kedvenc csapatom játszik :D

Szóval én azt mondom hogy nem kell teljesen fladni semmilyen hobbit, de azért ne legyen fontosabb egy sport, vagy tv műsor, vagy játék, vagy akármi a párunknál, mert az milyen már....

18/L

2013. ápr. 4. 17:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nekem még sosem volt F1 rajongó barátnöm de pont pár napja fejtettem ki hogy nem is tudnék ideálisabbat elképzelnim itnhogy a reggeli ébresztö szex után ami du kettöig tart beülünk a tv leé egy nagy halom patogatot kukoricával és örjöngünk a F1 futamon aztán utána a nap többi részében azt csinálunk amit két szerelems csinálhat vasránap :)
2013. ápr. 4. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!