Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a barátnőtök heti 2x...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőtök heti 2x iszogat a barátnőivel, az még belefér?

Figyelt kérdés
1-1 liter bort szokott meginni ilyenkor.
2013. ápr. 4. 13:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Jó, tegyük föl, hogy nem pasizik. Akkor?
2013. ápr. 4. 14:24
 12/22 anonim ***** válasza:

11-A fejedet ráteheted, hogy pasizik. Boritékolhatod. Bár, ha ő is Gyik látogató, most szerintem 1-2 hónapra óvatosabbá fog válni, még az is lehet, hogy elhív téged...

Az ilyentől-ez ki fog telni.

2013. ápr. 4. 14:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Egy nő, heti 2x 1 l bor? Előszoba a massziv alkoholisták táborába-egyébként.De csak ha nő. a pasik teljesen más tészta..
2013. ápr. 4. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor maradj ilyen naív,hogy nem pasizik,ő meg éli világát:)
2013. ápr. 4. 14:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, megérkeztek a tipikus GYK-s kommentelők, akik mindenből azt hozzák ki, hogy a nő megcsal.

Szóval ha egy kapcsolatban mindkét félnek van saját élete és külön programjai, akkor ott tuti, hogy pasizás/nőzés (ja, bocs, ha férfiról szólna a kérdés és a barátnő tenné fel, még ő lenne a hisztis p*csa) van a háttérben.

Elég szánalmas kis világotok lehet, ha tényleg így látjátok.

L/26

2013. ápr. 4. 15:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Te jó Isten! Ide jár föl az összes komplexusos, semmirekellő szerencsétlen? Én is heti rendszerességgel találkozom ismerősökkel a barátom nélkül sőt, még csak nem is lányokkal, de még csak a fejemben sem fordult meg soha, hogy félremenjek.

Ha téged nem zavar kérdező, hogy iszik, akkor nincs gond.

2013. ápr. 4. 15:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Istenem de gyökerek vagytok. Bizalomról hallottatok már? Ha barátnőkkel iszogat akkor barátnőkkel iszogat. Valaki igazat mond valaki nem. Nem kell általánosítani. Mi is össze szoktunk röffenni kisebb társaságokban és iszogatunk. Meg játszunk közben. Nem is szeretek szórakozóhelyekre menni mert rámnyomulnak a pasik és nem győzöm őket lekoptatni... Van aki nem veszi jó néven ha rányomulnak miközben barátja van... Amúgy függ attól is hány évesek vagytok. Egy 16 éves kiscsajtól nem venném jó néven de ha már egyetemista mondjuk akkor tökre belefér szerintem. Amúgy együtt nem jártok bulizni? Te miért nem vagy vele? Én csak azért bulizom a barátom nélkül néha mert ő nincs itt Pesten... Ha viszont kimondottan nélküled akar bulizni az már furcsa.
2013. ápr. 4. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Ti meg úgy írjátok,mintha ismernétek a csajt:)
2013. ápr. 4. 15:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Úristen :D Miért olyan rohadt hihetetlen, hogy valaki a barátnőivel talizik? :DDDD Én is szoktam elmenni néha diszkóba menni a barátnőimmel, a pasim nélkül, rám is másznak, én is kicsit be spicces vagyok (ez van kb. félévente egyszer, és nem fetrengek az árokparton, csak megvan a hangulat xD nem hinném hogy alkesz vagyok :D )

Aztán mégis mindenkit lerázok aki nyomul, nem csalom meg a párom... Nagyon átb.szhatott titeket valaki, ha ennyire rémeket láttok...

Amúgy meg kérdező, ezt egyedül neked kell eldönteni. Nyilván van akinek nem fér bele, van akinek igen, a kérdés csak az hogy TÉGED zavar-e avagy sem.

19/L

2013. ápr. 4. 17:49
 20/22 anonim ***** válasza:
attól függ hány éves
2013. ápr. 4. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!