Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtök heti 2x iszogat a barátnőivel, az még belefér?
11-A fejedet ráteheted, hogy pasizik. Boritékolhatod. Bár, ha ő is Gyik látogató, most szerintem 1-2 hónapra óvatosabbá fog válni, még az is lehet, hogy elhív téged...
Az ilyentől-ez ki fog telni.
Jaj, megérkeztek a tipikus GYK-s kommentelők, akik mindenből azt hozzák ki, hogy a nő megcsal.
Szóval ha egy kapcsolatban mindkét félnek van saját élete és külön programjai, akkor ott tuti, hogy pasizás/nőzés (ja, bocs, ha férfiról szólna a kérdés és a barátnő tenné fel, még ő lenne a hisztis p*csa) van a háttérben.
Elég szánalmas kis világotok lehet, ha tényleg így látjátok.
L/26
Te jó Isten! Ide jár föl az összes komplexusos, semmirekellő szerencsétlen? Én is heti rendszerességgel találkozom ismerősökkel a barátom nélkül sőt, még csak nem is lányokkal, de még csak a fejemben sem fordult meg soha, hogy félremenjek.
Ha téged nem zavar kérdező, hogy iszik, akkor nincs gond.
Úristen :D Miért olyan rohadt hihetetlen, hogy valaki a barátnőivel talizik? :DDDD Én is szoktam elmenni néha diszkóba menni a barátnőimmel, a pasim nélkül, rám is másznak, én is kicsit be spicces vagyok (ez van kb. félévente egyszer, és nem fetrengek az árokparton, csak megvan a hangulat xD nem hinném hogy alkesz vagyok :D )
Aztán mégis mindenkit lerázok aki nyomul, nem csalom meg a párom... Nagyon átb.szhatott titeket valaki, ha ennyire rémeket láttok...
Amúgy meg kérdező, ezt egyedül neked kell eldönteni. Nyilván van akinek nem fér bele, van akinek igen, a kérdés csak az hogy TÉGED zavar-e avagy sem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!