Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne beindítani a kommunikációt?
Jelenleg fél éve vagyunk együtt a barátommal, de előtte már volt közös múltunk. Sem akkor, és sem most nem működött köztünk a kommunikáció. Mindketten elég zárkózottak vagyunk, ő nem szeret érzésekről beszélni, soha nem kezdeményezett még ebben. Nagyon nehéz lenne pár szóban ábrázolni, milyen is ő valójában, talán a flegmatikus jelzővel lehet leginkább jellemezni. Olyan „minden mindegy” típus.
Én pedig sajnos nagyon hajlamos vagyok arra, hogy elfojtsam magamban a dolgokat, és szükségem lenne az ő kezdeményezésére, hogy ki tudjam ezt adni magamból. De mivel erre nem nagyon számíthatok, így nekem kell lépnem, ha meg akarom menteni ezt a kapcsolatot..És ez minden vágyam..hogy sikerüljön végre felszabadulnunk egymás mellett, elvégre ez alap lenne, hogy mindent meg tudjunk osztani egymással, és képesek legyünk beszélni a problémákról is. Azért nagyon nehéz ez, mert rosszul viseli a lelkizést..(régebben próbálkoztam vele). Pedig tudom, hogy neki is szüksége lenne rá, csak nem tudja felvállalni..De már én sem tudom, hogyan lehetne elkezdeni..A helyzetet bonyolítja, hogy 3 hetente találkozunk, távkapcsolatban vagyunk, tehát valamilyen szinten elszokunk, elhidegülünk egymástól a köztes időben.
Szeretem őt, és nem tudom elképzelni, hogy mással legyek. 1 éven keresztül, amíg külön voltunk, volt lehetőségem megtapasztalni, hogy senki más nem tud belőlem ilyen érzéseket kiváltani. És nem kell ehhez évekig próbálkoznom, és esélyt adni az összes jelöltnek, hogy biztos legyek ebben. Tudom, hogy összetartozunk, és menthető a kapcsolatunk, de sürgősen tenni kellene valamit, csak annyira belefásultam ebbe az állapotba, hogy már fogalmam sincs, mit kéne csinálnom. Kérlek, ha voltatok hasonló helyzetben, segítsetek, mondjátok el, hogy ti hogyan törtetek ki ebből! Köszönöm.
21/l
az én barátom is ilyen volt. egyik nap megkérdeztem szeret-e. A válasz: Hááát, hiányoznál ha elmennél. Ez szerelem??
Nem, nem az. Ott helyben szakítottunk.
"Tudom, hogy összetartozunk, és menthető a kapcsolatunk, de sürgősen tenni kellene valamit, csak annyira belefásultam ebbe az állapotba, hogy már fogalmam sincs, mit kéne csinálnom. Kérlek, ha voltatok hasonló helyzetben, segítsetek, mondjátok el, hogy ti hogyan törtetek ki ebből! Köszönöm. "
Saját magad is tisztában vagy azzal, hogy ennek a férfinek te nem vagy a társa, akkor van értelme az ezos szemétségeknek? kötögetésnek? Ott van veled, és boldogtalan. Nem tudod boldoggá tenni, nem tudsz a társa lenni, nem illetek össze. Testben ott van, de lélekben-másnál.
Olyan nincs, hogy valaki nem kommunikál. Ha nem szereti akkor is venné a fáradtságot ha szeretne. De ő nem szeret.
Úgy látom sz*rik rád és a kapcsolatotokra is magasról. Nem akar Téged. Sajnálom de én azt javaslom hagyd el mielőtt ő teszi meg. Érzelmi analfabéta a srác. Menekülni kell az ilyentől!!
Milyen ezo-s kötögetésről beszélsz te mégis?!Ezt elmagyaráznád?
Csak mellesleg mondom, hogy megpróbáltuk egymást lezárni, de ő akart visszajönni, ő sírt vissza, ő mondta, hogy nélkülem boldogtalan, hogy szeret, és nem tud elengedni. Lehet, hogy ez most ellentmondásosan hangzik, miután arra panaszkodtam, hogy nehezen beszél az érzéseiről. De ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem beszél, és még soha nem volt erre példa..Abszolút nem az a típus, aki megmarad valaki mellett, ha már nem érez semmit, és mehetnéke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!