Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, hány kapcsolatotok volt már?
mikor kezdtétek, hány évesen, hol álltatok meg?
Értem úgy, hogy én 15 évesen vesztettem el sajnos korán, ki akartam mindent próbálni e téren és 34 fiúnál álltam meg. most családanya vagyok és megálltam. Köszi a normális válaszokat
nekem eddig 2 volt - ebből 1 tényleg komoly. és most alakul a 3. is
16/f
19 évesen vesztettem el a szüzességem 4 hónap után. rögtön utána kiderült hogy a srác csak meg akart dönteni és kidobott.
majd
10 hónapos
1 egyéjszakás
1 hónapos
másfél hónapos
1 éjszakás
3 hetes. ezek a kapcsolatok voltak(utolsóval nem feküdtem le)
végül 24 éves korom elején összejöttem életem szerelmével akivel már majdnem másfél éve házasok vagyunk és 2 hónap múlva leszünk 3 évesek:) tehát 6 férfival volt szexuális kapcsolatom a férjem a 7. és egyben utolsó:)
sajnos rengetegszer rosszul választottam, ezért ez a sok pasi. eléggé sajnálom is, sokszor megbántam utólag...:(
de az a lényeg hogy már boldog vagyok a férjemmel.:) én megálltam 24 évesen.
27/N
"ez egyébként tök jó hogy ennyien ilyen idősen még semmi..."
-Olyan helyen lakom ahol nincsenek lányok :(Mielőtt megkérdeznétek,nem kolostorban lakom :D25/f
1, vele is csak 1-szer, és ennyi volt :/
16/L
Őszintén szólva ha tehettem volna sok nőn végigmentem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!