Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok, hány kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, hány kapcsolatotok volt már?

Figyelt kérdés

mikor kezdtétek, hány évesen, hol álltatok meg?

Értem úgy, hogy én 15 évesen vesztettem el sajnos korán, ki akartam mindent próbálni e téren és 34 fiúnál álltam meg. most családanya vagyok és megálltam. Köszi a normális válaszokat

2013. ápr. 4. 10:58
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
14 évesen jöttem össze első pasimmal, 2 hétig voltunk együtt, aztán 9 hónapig a másodikkal. Neki adtam a szüzességem 8 hónap után, aztán kiderült, hogy ezt az egészet csak én gondoltam komolyan. Aztán volt egy búfelejtő pasi,(vele nem feküdtem le).Utána volt egy 6 hónapig akit italozása miatt én pattintottam. 17 évesen pedig összejöttünk a jelenlegi párommal. Most 24 éves vagyok, van egy 4 hónapos kisbabánk és imádom mind a kettőjüket!
2013. ápr. 4. 14:53
 32/39 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! #26-s vagyok, hát talán lehet hogy mások nem ilyenek mint én , de én sem vagyok semmivel sem több mint más, vannak haverjeim akik 34 évesen még egyedül élnek nincs családjuk, de ők viszont tele vannak élményekkel, számtalan nővel voltak , de mi értelme ? Ahogy te is említetted hogy családanya vagy gondolom te is úgy látod a világot ahogy én. Az életnek az értelme nem ott van hogy hány személlyel voltál és kivel mennyit szeretkeztél. A mai fiatalság 18-24 év köztöttiek söt még a fiatalabbak is azt tartják a legfontosabbnak. Talán ha az életem másképpen alakult volna , és nem csak egy nagyszerű nőt ismertem volna aki ma a feleségem akkor talán én sem látnám így a világot. Nekem legfontosabb örökké a barátnőm volt aki most feleségem, és most a gyerekek a legfontosabbak és a család. Neked kedves kérdező hogy eddig 33 férfi volt az életedben az nem számit, így elmondhatod magadról hogy élményeid vannak. És a 34-k a férjed.
2013. ápr. 4. 15:07
 33/39 A kérdező kommentje:
igy van :)
2013. ápr. 4. 15:31
 34/39 Emberek ***** válasza:

nekem eddig 2 volt - ebből 1 tényleg komoly. és most alakul a 3. is

16/f

2013. ápr. 4. 15:56
 35/39 anonim ***** válasza:

19 évesen vesztettem el a szüzességem 4 hónap után. rögtön utána kiderült hogy a srác csak meg akart dönteni és kidobott.

majd

10 hónapos

1 egyéjszakás

1 hónapos

másfél hónapos

1 éjszakás

3 hetes. ezek a kapcsolatok voltak(utolsóval nem feküdtem le)

végül 24 éves korom elején összejöttem életem szerelmével akivel már majdnem másfél éve házasok vagyunk és 2 hónap múlva leszünk 3 évesek:) tehát 6 férfival volt szexuális kapcsolatom a férjem a 7. és egyben utolsó:)

sajnos rengetegszer rosszul választottam, ezért ez a sok pasi. eléggé sajnálom is, sokszor megbántam utólag...:(

de az a lényeg hogy már boldog vagyok a férjemmel.:) én megálltam 24 évesen.

27/N

2013. ápr. 4. 15:57
 36/39 anonim ***** válasza:

"ez egyébként tök jó hogy ennyien ilyen idősen még semmi..."

-Olyan helyen lakom ahol nincsenek lányok :(Mielőtt megkérdeznétek,nem kolostorban lakom :D25/f

2013. ápr. 4. 17:13
 37/39 anonim ***** válasza:

1, vele is csak 1-szer, és ennyi volt :/

16/L

2013. ápr. 4. 17:26
 38/39 A kérdező kommentje:
örülök hogy írtok, ha van még írjatok, kíváncsi vagyok
2013. ápr. 4. 17:50
 39/39 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva ha tehettem volna sok nőn végigmentem volna.

2013. ápr. 4. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!