Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen lelkiismeret furdalásom?
Nemrég szakítottam a pasimmal.
Illetve elmondtam neki, hogy mi az ami nekem nem oké. (előtte is már mondtam neki, hogy mi az amire figyeljen oda, de nem történt változás)
... és ahelyett hogy megoldást talált volna a dologra, mindenben helyeselt, ... hogy igazad van ...!
... végül arra az álláspontra jutottunk hogy vége!
Gondolom én jobban akartam a kapcsolatot, mivel még végig fut az agyamon, hogy biztos mindent megtettem?? ... pedig azt gondolom igen, de mégis arra gondolok hogy mi lett volna ha jobban "elmagyarázom" a dolgokat...?!
De a másik oldal, hogy láttam mintha már ő nem akarta volna ezt a kapcsolatot (csak nem mondta) és számomra igazolta az, hogy nem tett semmit hogy ne legyen vége!
Állítása szerint: szeret és ha nem vagyok vele hiányzok, meg idő mire elfelejt ...! De a hozzáállása mást igazol!
Na most ezen menjen el az ember!
Ne legyen. És érezd magad kitüntetettnek, mert meglépted
azt (és utána írtál), ami miatt itt a nagy többség hisz-
tizik.
Csak kiváncsiságképp, a korod elárulod?
1. - 30 éves
2. az nekem is eszembe jutott, hogy "szándékosan" viselkedik így, hogy aztán én tegyem lapátra :)! Csak ha már ő azt állítja hogy őszinte, akkor ezt meg is lehetett volna mondani!!
Szerintem nem kell,ha nem jó úgy,akkor jobb külön.Meg egyébként is,nem a gyereked...
Nem hinném,hogy ezen kéne agyalni,inkább éld az életed.
Ilyenkorban a nők többsége úgy van már vele, hogy
családot szeretne, gyerekeket, ahhoz pedig idő kell,
mire egy pasival ilyen téren lehet tervezni. Elkésett-
nek érzi magát, hogy újrakezdje, bedepisedik, stb stb.
Inkább átmennek megalkuvóba, és egy olyan kapcsolatban
maradnak, ami rossz, vagy nem működik, vagy épphogy
még kapcsolatnak lehet nevezni.
Ellenben te simán kiléptél belőle.
(Ez általánosítás, de sok sok itt leírt kérdés szolgált
alapjául)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!