Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb lányok jönnek be, de nem merek kezdeményezni. Mit tegyek?
én sose kezdeményeznék! az a pasi dolga...és közönségessé tesz egy nőt!
Nem lesz semmi ha nem jön össze.. majd jön más, úgy bírom h a pasik ezen agonizálnak...^^ mi lesz ha mégse..ááááááá
Legyél magabiztos!
17/L
itt nem is a külsőn van a hangsúly, hanem tényleg a magabiztosságon, meg h lássa rajtad a lány, h komoly vagy, elég komoly vagy hozzá, meg tudod hallgatni, megérted a problémáit, ilyesmi, de a megfelelő időben mégis tudsz kicsit vicces és gyerekes lenni.
csak h mondjak vmi biztatót: 2 évvel ezelőtt megismertem egy nálam 2 évvel fiatalabb srácot, rengeteget beszélgettünk. azt mondtam neki "hidd el, veled a jövendőbeli barátnőd nagyon jól fog járni"
tippelnél, h ki lett ez a barátnő? :) igen, és azóta is együtt vagyunk. komolyan, sokkal értékesebb ember, mint a legtöbb korombeli. sok sikert!
L.20
L/20
Hát igen, ez mind stimmel, dehát ez a fene nagy elhatározás...A második hsz-emet módosítanám, mivel nem is arra várok, hogy a lány jöjjön oda, hanem hogy valami kis jelet adjon. Állítólag nagyon jók vagytok ebben. :) Dehát semmi. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!