Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy kinek tetszek ha minden lány örül és mosolyog ha meglát?
Figyelt kérdés
Lány osztályba járok ahol kb 3-4* annyi lány van mint fiú. 1-2 kivétellel tudom hogy az összes lány barátilag szeret. Mindig mosolyognak, örülnek ha beszélek velük. Van egy lány aki mindig úgy mosolyog meg integet hogy azt hittem tetszek neki, és erős vonzalmat éreztem iránta. Később kiderült h van barátja, nagyon nehezen sikerült lemondanom róla.2009. szept. 20. 21:11
1/2 anonim válasza:
Én vagyok az osztályom "Poén Mestere", ebből adódóan mindenki mosolyog rám, mert felvidítok mindenkit. Volt akit a szakítás utáni depresszióból is kisegítettem. Ez nem jelent semmit.
Üdv Sátán
2/2 anonim válasza:
Hát jó lenne nekem is egy ilyen lány osztály:D Am szerintem válasz ki egyet a sok közül és pl hívd el hétvégén valahova és gondolom látni fogod, hogy hogy miként fog viselkedni:) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!