Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Az anyuci pici fia típust, akinek nem volt még barátnője vagy a nagy dumás jóképű srácot, akiért sok csaj oda van és volt is neki rengeteg nője?
Anyuci pici fia nagyon szeretne téged, kedves lenne veled, csodálna téged. Viszont erot és dominanciát nem mutatna.
A második az gondolom egy alfahím, tudja bolondítani a noket és okos, ha belédszeret akkor jonnének neki minden oldalról a kísértések, hogy csaljon meg, de ha kibírja akkor fonyeremény. Testileg lelkileg sokmindent meg tudna neked adni. De az osszes férfi a lelke mélyén mindig az anyja fia marad.
Osszefoglalaltam, de donteni helyetted nem tudok. Ha a pici fiú lelazulna, vagy az alfahím visszafogná magát akkor jonne a hulyes szoveg: már nem az vagy akibe beleszerettem.
Udvozlet egy nagydumás sráctól, aki régen anyuci pici fia volt, de bunkó lett és sokkal konnyebb az élete, mivel bármikor váltogathatja a személyiségét.
13-as:Érdekeset írsz.De a nagy dumás mindig is ilyen volt.Volt kapcsolata,ahol nem csalta meg a barátnőjét.Nem értem miért kell egyből azt írni,hogy megbízhatatlan.Kísértés mindig van mindenkinél.
Utolsó:mi ebben az általánosítás? Csak ismerem őket,már ne haragudj!
17-es:Akinek nem volt még barátnője,később hajthatja a kíváncsiság.Viszont aki már élt nem keveset,ő talán lenyugodott,és tudja mi a dörgés.
Utolsó:Itt nincs kettő közötti,vagy az első vagy a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!