Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az általam fontosnak vélt dolgok miért nem jelent valakinek semmit? (27/F)
Figyelt kérdés
Kedves és nyugodt vagyok. Őszinte, figyelmes és nagyon tudok szeretni. Összebújós - szeretgetős személyiségem van. Mindig minden tőlem telhetőt megteszek, nagyon szeretek minél több időt szentelni a társamnak. Rossz tulajdonságom is van, ragaszkodó vagyok, nagyon.2013. ápr. 3. 08:23
11/15 A kérdező kommentje:
Egyet értek veled, előző hozzászóló. Csak rossz hogy bármit tettem nem voltam elég jó. És most ő boldog, én nekem pedig a szenvedés jutott.
2013. ápr. 3. 10:50
12/15 anonim válasza:
Nekem pont ilyen fickó kéne de égen földön nem találok. Csak bunkó szemétládákkal futok össze. :( 24/L
13/15 anonim válasza:
amugy ez igy szoott lenni akiért mindent megtennél annak sose leszel elég jó :(
én is átéltem ezt.
a ragaszkodás pedig nehogy már hátrány legyen!!
14/15 anonim válasza:
A nők többségének nem egy pincsikutya kell, mert az ilyet hamar megunják. Lehet hogy elvannak egy darabig az iylennel is, aranyos, nem fogja megcsalni őket, lehet ugrálatatni, de hogy ellenállhatatlan vonzódást nem fognak iránta érezni az tuti. Nekem már volt ilyen pasim és soha többé nem kell még egy. és ez nem azt jelenti hogy egy paraszt tapló kell, azért a kettő között van ezernyi átmenet.
15/15 anonim válasza:
nálam ez a vonzódás dolog annyi mindentől függ!! esküszöm még az időjárástól is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!