Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért keres folyton ha nem akar semmit, mert bnője van? Nem a szex maitt/ez tuti/.
Figyelt kérdés
Mit jelenthet nála az, hogy fontos vagyok neki?2009. szept. 20. 18:21
1/6 anonim válasza:
Hát szerintem az h barátnője van az még nem jelent semmit. Lehet h csak nem akarja otthagyni de jól érzi veled magát és ezért keres.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem értem... mármint ha nem lenne a csaj, akkor már együtt lennénk, azt mondta :S
2009. szept. 20. 18:58
3/6 anonim válasza:
elsőre azt mondanám h nagyon jó és megértő haverja vagy.
de ahogy olvasom a 2. hozzászólást, azt kell mondjam, gyáva és szemét is veled. én a helyedben válaszút elé állítanám, ő vagy te?
végülis mi a legrosszabb eset? a barátnőjével marad, ahogy eddig is. veszíteni nem veszthetsz rajta
4/6 A kérdező kommentje:
Igen megtettem, köszönöm. Csak úgy látom barátként nagyon teper, de mint férfi, nem...tényleg gyáva. Pedig írtóra összeillünk. Sajnálom :(...
2009. szept. 21. 13:56
6/6 A kérdező kommentje:
Egyenlőre annyit, hogy bárhogy, de találkozzunk, mert nem bírja ki hogy ne lásson...Fontos vagyok neki. Én megértem, hogy rohadt nehéz lehet lehet befejezni egy jópár éves kapcsolatot, de én így nem tudom folytatni, nagyon szeretem..:(
2009. szept. 21. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!