Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal ez a reakciója? Mit tegyek?
Párom 29, én 24. Messze kerültem a lakóhelyemtől, egyetemre jöttem, kéthetente megyek haza 1 napra. A buszút 6 órás, átszállás nélkül, átszállással együtt még plussz 1 óra. Ezért megkértem a páromat, hogy mire az átszállásra beér a busz este nyolcra, jöjjön elém kocsival, mert hulla fáradt vagyok akkorra, ki vagyok csavarva, és nagy táskákkal nekem iszonyat nehéz még rohanni a csatlakozáshoz, mert ha lekésem nincs másik. Hozzáteszem, hogy egész héten 3 karra járok, plussz a buszozás estig, innen a fáradtság.
Erre azt mondta, hogy van csatlakozás, buszozzak nyugodtan, vagy menjen ki elém anyám, mert ő nem fog. Azzal indokolta, hogy potyaleső vagyok szerinte, egy gyerekes húzás tőlem, hogy vitetem a s.ggem, vagy fizessem ki a benzint.
Ez minden 2 hétre vonatkozik szerinte, de a következő hazamenetelemkor pedig befizetett egy bálba, amiről nem tudtam. Hat órakor kezdődött volna, mondta, hogy igyekezzek haza addigra, de úgy, hogy ő nem jön ki elém, ne is számítsak rá. Mondtam, hogy csak a csatlakozásra ér este nyolcra a busz, és akkor még a csatlakozás. Na erre is kiakadt, hogy feleslegesen fizetett be miattam, miattam bukta a pénzét, és örüljek, hogy befizetett és köszönjem meg. Mindezeket smsben írta, én erre nem válaszoltam, erre jött a következő sms, hogy döntsem el, hogy megyek-e vagy sem a bálra, mert az utolsó esélyem. De basszus, mintha nem értette volna meg, hogy a busz nyolcra ér a csatlakozásra, onnan fél 10, míg hazajutok (mert gyalogolnom is kell), és akkor még csak a kapun estem be. Nem tehetek róla! Nincs több busz aznap az ország másik felébe! Persze, azóta nem szól hozzám, nem írt semmit.
Ti ezt hogy látjátok? Rendesen gyereknek érzem magam, aki büntetésben van, mert rosszat tett.
Miért érzel bűntudatot??ne haragudj,hogy ezt mondom,de én ezt a pasas már rég ejteném! Ennél tuti találsz jobbat,olyat aki egy szóra ugrik,csak azért,hogy végre együtt lehessetek,és minden percnek örül amit veled tölthet..Én a pasasodnak megmondanám,hogy "bocsi,de én és a seggem nem tart igényt a továbbiakban rád,és keress magadnak olyat akit meg tudsz alázni,de rám ne számíts"
Az ilyen alak nem érdemli meg,hogy egy normális,értelmes barátnője legyen...
Hagydd ott, ne legyél ilyen naív!!!!!!!!
Nagyon szerethet, ha, ezt mondta........
"Nyáron a kertben a fűnyírózást is velem akarta csináltatni, de nem bírtam még megtolni sem a fűnyírót...."
irgalmazó Isten -.- térj már észhez szerintem "cseppet" kihasznál :S Hagyd ott a picsba biztos valami újgazdag gyerek aki egy villanykörtét sem tud kicserélni..
Nem ér ez ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!