Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » VAn egy lány akinek más jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VAn egy lány akinek más jön be de nekem ő kell. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt és jól elvagyunk, sokat beszélgetünk. Kezdem megszeretni de ő szerelmes egy olyan srácba, akinek van barátnője, száz fele kavar és a lányt aki bejön nekem le se sz*rja. Mit tehetnék, hogy megkedveltessem magam?
2009. szept. 20. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudja, hogy milyen álmai pasija?

Legyél vele minél több kellemes órát...séta egy parkban, bármilyen romantikus helyen. Mond el neki hogy érzel iránta, de ne letámad! Légy hozzá nagyon gyengéd, kedves!

Viszont ha ő rád ezek után sem tud úgy gondolni, mint egy srácra, akivel összejönne, csak arra a másikra, akkor reménytelen, sajnálom. Akkor te csak haverja vagy, de több nem.

De azért ne keskenyedj el, mert lehet, hogy a vallomásod után csak idő kell neki, sok haverságból szövődött már szerelem! Viszont ezt a reakciójából látod majd.

2009. szept. 20. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg ha felvillanthatnád a lehetőséget, hogy te jobban megbecsülnéd, úgy, hogy ne érezze elvárásnak.
2009. szept. 20. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖSZI!
2009. szept. 20. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!