Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a pasimnak 18. szülinapjára?
VOROS ROZSA MINDENKEPP :) aztan keszits neki valamit magatokrol, en a 18 szulinapjara egy vagany kozos kepunket adtam egy tenyleg talalo idezettel, a kedvenc csokiat es spray/et es VOROS ROZSAT:)
2008. jún. 11. 22:30
MOndjuk egy összgetet ha mondanál..hogy mennyiben gondolkodjunk:D egyszerűbb lenne
2008. jún. 11. 22:45
Vörös rózsát egy 18 éves pasinak??? Érdekes... Hát attól függ h mióta vagytok együtt. Ha komoly a dolog, akkor meglepheted egy jó pólóval, inggel, valami édes, vagány boxerrel, esetleg egy medállal a nyakláncára. Ha még csak ilyen 1-2hónapos a kapcsolat akkor én inkább sütnék neki vmit, v nem is tudom. Erre nincs tippem bocsi.
2008. jún. 11. 22:52
szerintem a penz nem lenyeg,,,, a szandek a a fontos az h szivbol jojjon (mint az aorta:P)
szerintem a sajat jezuleg keszitett ajandekok a szepek es ertekesek
2008. jún. 11. 22:52
mi a bajod a voros rozsaval? csak erdekel, tenyleg, erdekes mert meg senkit nem hallottam ellene beszelni
2008. jún. 11. 22:53
Nem azért mondtam mert számítana a pénz de ő gondolhat kis ajándékra is nagyra is és ahhoz mérten adunk tanácsot na mindegy..én az én páromnat 18.szülinapjára egy szép ezüst karkötővel leptem meg, nagyon örült neki és mikor hordja(mindig:)) örökké rám emlékezteti:D hát remélem segíthettem
2008. jún. 11. 22:56
ertem:) en a voros rozsara lennek kivancsi h miert nem jo...par honapos kapcsban nem, de ha vagytok egzutt 4-5 honapja mar belefer...illetve erzed azt h mennyire komoly...en azt adtam a baratomnak, az a szerelem viraga...es en is azt "varom" a 18 szulinapomra :) mert SZERETEM es O is:D
2008. jún. 11. 22:59
vörös rózsa azért nem jó mert általában nem szoktak csajok a srácoknak virágot adni, ezért...
Én a helyedben valami jópofa ajándékot vennék vagy valamit ami rád emlékezteti (ajándékboltban van csomó jó vicces cucc) ha meg többet is költenél rá akkor jó ötlet mondjuk a karkötő...
2008. jún. 11. 23:13
én is ezüst karkötőt vettem a barátomnak az első együtt töltött szülinapjára. azóta le se vette, csak edzésen, pedig már lassan két éve lesz... :)
attól függ, a hasznos ajándékoknak örül-e vagy a csecsebecséknek is. Nekem a barátom kapott zománcos retrobögrét, na az tetszett neki. :) Meg bőr irattartót, meg örülne puzzle-nak is.
Vagy esetleg ha tudod, hogy szeretne kiscicát, hörcsögöt, papagájt vagy vmi kisállatot, az is aranyos. :)
2008. jún. 11. 23:14
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az ezüst karkötő lesz a megoldás. Pár hónapja úgyis elvesztette a régit. Mégegyszer köszönöm szépen a segítségeket.
Kapcsolódó kérdések: