Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta nem érzi magát férfinak magát mellettem?
Nem tudom.
Nem ismerünk titeket és nem is tudjuk, hogy pontosan mi van.
Az hogy megmenthető -e azt ti érzitek.
Valószínűleg ez a baba miatt van, lehet hirtelen jött ez neki és nehezen dolgozza fel, hogy Jesszus apa leszek?
Lehet hogy előbb utóbb megbékél majd ezzel a dologgal, aztán minden sínen lesz.
De beszélj vele erről, mert ő lesz a családfentartó és az apuci is.
Vannak olyanok is akik szétmennek majd mikor megszületik a baba újra összejönnek mert az apucinak ez már máshogy fog tetszeni.
De olyan is van hogy szétmennek és darabjaira hullik a kapőscolat.
nem tudom hány hetes terhes vagy, de elgondolkodtató, ezek szerint ennek már voltak jelei is, csak nem vetted észre,
szülőkkel lakni, hűt az sem egyszerű, nem tudom milyen a magánéletetek, hány évesek vagytok, de azonnal el kell beszélgetni, mert szerintem ez menthetetlen N
Miért? Mármint,MIÉRT? Miért van az,hogy ha egy kapcsolatban probléma merül fel,valamelyik fél azonnal erre az oldalra rohan? Fogjátok meg magatokat(vagy egymást) és üljetek le,most figyelj....MEGBESZÉLNI! Ez nem olyan téma,amit bármilyen külső megfigyelő meg tudna oldani,pláne nem neten keresztül.
Amúgy a 8-as mond valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!