Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom miért sértődik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom miért sértődik meg, hogy reggel nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
Párom fiú mivoltából reggelente arra kel, hogy áll neki, de én(nemtom más lány hogy van ezzel)reggel amikor felkelek még nem kívánom a szexet...1-2óra elteltével már bármikor(a nap bármely percében)és a párom ilyenkor reggelente megsértődik és duzzog...mit csináljak vele?
2009. szept. 20. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy később, nem kívánod, ne erőszakolja már rád magát... Neked nem megy pöccre.

Én páromnak is feláll reggel, de nála nem jelenti azt, hogy szexet akar.

2009. szept. 20. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Azért sértődik meg, mert ő a reggelt is tudná indítani egy kis szex-szel. Én engedek a csábításnak, sőt van amikor őt megelőzve én kezdeményezek kora reggel, amit ő nagy örömmel fogad. Azután közös zujanyozás, és máris jobban indul a nap. Egyszer-kétszer próbáld ki, hátha rákapsz.
2009. szept. 20. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Had duzzogjon, az nem kerül semmibe:)) A szexet amúgy sem szabad kierőszakolni. És különben sem szabad mindig engedni a pasiknak, mert elkanászkodnak. Viszont ha néhány óra elteltével kívánod, akkor frissen fürödve, üdén teperd le a duzzogóst, szerintem értékelni fogja:)
2009. szept. 20. 10:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha reggel még nincs kedvem,de neki igen,akkor van szám meg kezem,anak is ugyanugy tud örülni
2009. szept. 20. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyémmel is ez a helyzet...hozzám se szól, ha nem kapja meg reggel! De meg kell értenie, hogy ha nem esik jól, nem esik jól. A kiengesztelés tényleg jó módszer! =)
2009. szept. 21. 14:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, van szám meg kezem, de ha én kívánom és ő nem, akkor neki 1ik sem szokott lenni én mégsem duzzoghatnék...
2009. szept. 22. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Pasik...ezzel nem tudsz mit tenni! Ha ez megnyugtat, nem csak a te párod csinálja. Az enyém is ilyen, állandóan ezen megy a balhé...:S
2009. szept. 23. 08:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Részben megnyugtat, de másrészt miért örüljek más kárának!? Sajnálom, hogy mással is hasonló problémák vannak...
2009. szept. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!