Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban megtilthatom a lánynak, hogy mással is találkozgasson?
ha ennyire ragaszkodsz hozzá, hogy csak ezt a nőt dugd mert ilyen jó, olyan jó, féltékeny vagy rá (belezúgtál?), akkor miért fáj egy kapcsolat, nem értem, miért nehezíted a saját életed
ő a kedvedért belement a csak szexbe, de kezdi kapisgálni hogy több nem lesz, hát körülnézne, hátha valaki a dugásnál többre is értékeli
szerintem ha "megtiltod" neki, otthon könnyezve röhög majd rajtad, amíg szexchat-el azzal aki ásó-kapa-nagyharangot ígért.
ilyenek a csajok, hiába mondják hogy á, jó a csak szex is, a szíve mélyén mind biztosat akar. egy szexkapcsolat meg nem biztos
Megtilthatod de ha nem tartja be akkor mit csinálsz? És hogyan akarod ellenőrizni? Kémkedsz utána?
Ha saját magától nem érzi ezt akkor megette a fene az egészet!
De amig csak találkozik, addig nincs miért aggódni, ha viszont ennél több is történik, akkor meg már minek!
Egyébként meg miylen "férfi" az, aki fél egy szótól?:D
K A P C S O L A T... :D
Mér, mi lesz attól? Megesz?:)
Szociális fóbiád van?:)
Mekkora egy gerinctelen szemét vagy kérdező.... te lehetsz akárhány nővel... az nem számít ha te fertőzöd meg a lányt.. de ő meg ne próbáljon másra még csak ránézni se... Te ki tudod elégíteni őt, neked viszont az jár, hogy kb háremed legyen... mi a franc vagy te, valami állat?? Azok nem tudnak uralkodni az ösztönükön, és minden mást félredobva dugnak ha eszükbe jut... Elszomorító, hogy vannak akik így gondolkoznak....
Vagy te se döngess más csajokat, vagy te se szólj bele, hogy ő mit csinál. Ha meg attól félsz hogy lerohad a farkad valami szép nemibetegségtől, akkor meg húzz gumit, bár megérdemelnéd hogy elszáradjon.....
Megkérném az elmebeteg,átb@szott nőket,ne rajtam töltsék ki a frusztrációjukat.
Köszönöm!
nem rajtad töltik ki, szimplán igazuk van :)
ha te is kurogathatsz mást akkor a másik is azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!