Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek beleszeretni a haveromba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek beleszeretni a haveromba?

Figyelt kérdés
Annyira furcsa az egész.1éve ismerem,mindig haverként gondoltam rá.Szoktunk poénkodni,hogy majd én löszopoázom:D(leszopom) meg mikor dugunk...de ez mind csak poénból volt a részemről...Mostanában ha erről van szó,annyira megtenném.Nem,nem poénból,hanem mert egyszerűen kívánom.Vele vagyok minden szünetbe és msn-en is rengeteget beszélünk és gyakran szíveket is küldünk egymásnak.Pedig annyira külön áll az \'ideálomtól\'.Eddig csak barátként szerettem,de mintha ez kezdene meginogni.És mintha ő is akarná,csak nem tudom,mert őszintén nem annyira szoktunk társalogni...
2009. szept. 20. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:

hát lehet, hogy inkább csak egy fellángolás, és nincsenek mögötte mély érzelmek. a részéről nem mondhatok semmit, mert ha eddig is csak poénkodtatok ezzel, akkor valószínű most is csak poén.

meg azért arról is tudni kell, h a legtöbb srác elképzeli h milyen lehet egy csaj haverjával lefeküdni, még ha egy részük valójában nem is tenné meg, az ötlet a legtöbbnél megvan... főleg ha szép az a lány :)

szóval én a helyedben nem gyanakodnék annyira, és szerintem ne is vallj be neki még semmit, várd, h hogy alakul később benned ez az egész.

ha biztos vagy magadban, küldhetsz jeleket, amiket hátha észre vesz a srác és akkor sínen vagytok :D

2009. szept. 20. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:
így szoktak elindulni az igazi szerelmek, tapasztalat, bár mára nekem végetért, de vágj bele:)
2009. szept. 20. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
csak óvatosan.. h ha bevallod neki és ö nem úgy érez akkor tönkremehet 1 barátság.. vagy tegyük fel összejöttök és szakítotok akkor már nem lesz minden ugyanolyan.. ezért rizikós haverral összejönni de azért szurkolok :)
2009. szept. 20. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. szept. 20. 12:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Nah ma szóba került ,hogy én másképp gondolok rá néha,mint egy barátra...és azt mondta,hogy lehet róla szó,h ő is igy van vele:)
2009. szept. 27. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor tiszta jó :) örülök nektek :D:D meg annak is h nem kapkodtad el :P

üdv: az első

2009. szept. 28. 18:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösziii:)
2009. szept. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!