Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tanácstalan vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tanácstalan vagyok és szomorú mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit tegyek és nem tudom már lassan hogy mit érezzek....:-(( a barátommal már majdnem 1, 5 éve vagyunk együtt.Szeretjük egymást nem arról van szó..mondjuk úgy félév nagyon jó volt vele utána kezdtek megromlani a dolgok de még akkor is jó volt vele nagyon..de aztán egyre romlottak...többször volt már olyan hogy szakítunk, de egyikünk sem bírja ki egymás nélkül és mégis együtt vagyunk! Engem nagyon bánt az, hogy úgy kezel mint nem is tudom ez elég durva szó rá mint a kutyáját..:-(( nekem nagyon fáj, hogy ma is írtam neki tök szépen erre felhív és olyan bunkó volt:-( és mikor megkérdeztem mit tettem? akkor nevetett és modnta hogy semmit...de olyan bunkó:-( már azt szeretném mióta, hogy boldogok legyünk, de valahogy nem megye, mert minden kis dologba beleköt..de tényleg mindenbe...melyik bnőmmel beszélek mért ismerem ezt a fiút stb...miért nem mentem reggel xy busszal..meg iylenek:-( és ebből veszekedést csinál..és olyan rossz:-((( annyira fáj hogy úgy kezel mint a kutyáját meg úgy is beszél velem:-(( Mit tegyek? annyira tanácstalan vagyok..:-((((
2008. jún. 11. 20:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem olvasd el Csernus Imre: A nő című könyvét, és utána nem maradnak kérdések előtted azzal kapcsolatban, hogy mit tegyél. Hasonló, mégis teljesen más helyzetben voltam, mint te, és zokogva olvastam végig azt a könyvet, és annyi mindenre rájöttem... Nem ragozom, próbáld meg.
2008. jún. 12. 09:34
 12/13 anonim ***** válasza:
szia. pont így jártam, és a végén elegem lett és kidobtam a barátom. kiderült később, hogy azt akarta, hogy vége legyen, és azért bunkózott. ő gyáva volt kimondani.
2008. jún. 12. 12:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...biztos, hogy meg fogom vele beszélni mert ez így nagyon nem jó:-( olyan rossz hogy ilyen velem:-(
2008. jún. 12. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!