Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitott velem a volt pasim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem a volt pasim, a kulso a baj, hogyan csinaljam hogy tetszek meg neki megint?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 23:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
nem csalt meg , mert csak velem volt , maskor meg tanult tenyleg egesz nap , barmikor mentem hozza otthon volt
2009. szept. 20. 14:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont ez az.Gondolom akkor a tanuláson és rajtad kívül nem jut sok mindenre ideje és hogy tudjon pl haverokkal lenni, vagy akármi, inkább téged dobott minthogy pl kevesebbet tanuljon.De az is lehet, hogy talált valaki mást...
2009. szept. 21. 18:23
 13/13 A kérdező kommentje:
ma is voltam vele , o hivott es hogy talakozzunk holnap is , de ma is volt egy olyan kijelentese hogy nem vagyok mar a pasid.
2009. szept. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!