Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz, ha a csaj védi meg a barátját?
Beszóltak egy srácnak a buszon, és a barátnője osztotta ki a két gyereket.
Azt mondta erre a haverom, hogy tiszta gáz, hogy a barátnője védte meg a srácot.
Tényleg szégyen, ha az ember nem áll ki magáért?
És ha csak a gyerek nem pofázós fajta, hanem az, aki oda megy, és szájba rúgja mind kettőt?
"Tényleg szégyen, ha az ember nem áll ki magáért?"
IGEN.
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy csaj megvédi a barátját. Persze ez azért sok mindentől függ. Ez egy igen relatív és összetett dolog. Mondjuk kifejezetten pozitív véleményem van egy emberről, ha megvédi a társát, hisz szereti, tiszteli és megvédi. Ezzel nincs semmi gond, ez nemtől független dolog. Nem értem, miért becsülik ilyen szinten alá a nőket. Ha pedig a srác egy visszahúzódós típus, akkor megvédi a párja. De ez hosszú távon nem jó, mert így az egyik fél jobban dominánsabb a kapcsolatban és ez gyakorta igen nagy problémákat szül. Például, ha nagyobb veszekedés van, a dominánsabb, erősebb fél vitába száll, a másik pedig hagyja és így nincs meg köztük a kompromisszum.
De alapvetően szerintem egyáltalán nincs szégyellni való azon, ha valaki kiáll a szerelméért. Viszont a srác tényleg kicsit a sarkára állhatna ilyen helyzetben, mert mégis csak férfi. De, mint már sokszor is mondtam: Nem gáz. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!