Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedhető-e egy párkapcsolatban a férfinek egy idegen lány meztelen látványa?
Nem azért de nem lenne bűntudatod, tudom hogy nem megcsalás de azért a barátnődnek szarul eshet...
most szerintem ugyis azt várod, hogy igen megedgedett..de szemely szerint ha a barátom ezt akarná én nagyon elszomorodnék, hogy nem vagyok elég neki?
nem tudom am miért vágysz erre nem eleg a barátnőd?
Az, hogy néha meztelen nőket néznél, az belefér, de csakis képek szintjén. Ha már arra vágysz, hogy élőben masszírozzon, vagy hozzád simuljon, az egyszerűen nem. Nem számít megcsalásnak a szó szoros értelmében, de attól még a pároddal szembeni nagyfokú tiszteletlenséget jelent.
Elmondom szerintem miért: komoly kapcsolat azt jelenti, hogy egy bizonyos nővel képzeled el a mindennapjaidat, a jövődet. Ha nem tudod elképzelni, hogy vele éld le az életed, akkor nem komoly.
Ha viszont ennek ellenére mégis komolynak gondolod a kapcsolatotokat, akkor nem volna szabad, hogy más nő töltse be számodra akár csak fél óra erejéig is a nőiesség megtestesülését. Ha te egy rövid időre is akár más nő nőiességére vágysz, nem gondolod elég komolyan a kapcsolatotokat.
26/F
Ezt a kis vitát már ott elbuktad amikor azt írtad, hogy neki fordítva nem engednéd meg és amiről nem tud az nem fáj. Komoly válaszokat vársz, komoly emberektől... ezzel ellenben te mégis óvodás szinten vagy.
Egy komoly ember amúgy sem az alapján cselekszik, hogy milyen visszajelzéseket kap az emberektől.
Amit nem tud, az nem fáj? Az fáj csak igazán. Attól, hogy ő nem tudja, te tudod.
A szabad kommunikáció az alapja minden párkapcsolatnak, a titkok, pedig lerombolják. Így kezdődik el az a leejtő, ami végül abba fullad, hogy elkezd nem tetszeni a barátnőd, hibát találsz benne, elmondod mindennek, és végül elhagyod, mert "ezt már nem tudod elviselni". Mert alapvetően mindenki jó, és amint valami olyat tesz, amiről ő tudja, hogy rossz, akkor meg kell magyaráznia, hogy miért is volt az jó, és az egyik kedvelt módszer erre az, hogy a másik félben hibát találunk (mégha nincs is ott). Minden egyes lépést gondosan megmagyarázól, hogy a részedről miért volt rendben, de a valódi ok az, hogy te cseszted el, mert a saját lelkiismereted ellen vétettél, amikor valami olyat tettél vele, amit nem szeretne, hogy ő tegyen veled.
Valami olyat akarsz tenni, amit ha ő tenne veled, akkor az téged bántana. A mi véleményünk kikérése nem segít, mert Te tudod, hogy mi bántana téged, és te olyat készülsz tenni a barátnőddel. Itt nem a részletek a lényeg, hogy farokmasszázs, meg mittudomén, hanem az, hogy te hogy éreznél, ha megtudnád, hogy a barátnőd ezt tette, csak mesztelen pasival.
Igen én ezt megcsalásnak venném már.
18L de két éves kapcsolatom van
Ez baromi nagy bunkóság a barátnőddel szemben. Ha eltitkolod előle akkor meg pláne.. Én a helyében úgy repítenélek ki, a lábad se érné a földet.
24L 4 éves kapcsolatban
Minek neked komoly válasz, komoly emberektől? Te komolytalan ember vagy, komolytalan kérdéssel.
Ráadásul te már eldöntötted, hogy ha fizetsz a csajnak, és nincs csók és szex, akkor ez nem megcsalás. Ha nem az, akkor miért nem tudhatja a párod?
Én biztos kiakadnék, ha megtudnám, és otthagynálak a pitsába.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!