Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Attól tartok, ha megtudja milyen betegségem van, akkor nem fogok neki kelleni. (részletek lent)
Van egy 20 éves srác, akivel ismerkedünk, már randiztunk is egyszer. Nekem olyan problémám van, hogy bizonyos férfi hormonokból több van a kelleténél és ezt nem lehet gyógyítani, csak gyógyszerrel kezelni. Ennek a betegségnek a tünete a pattanásos bőr és, hogy mindenhol szőrösebb vagyok, mint egy átlag nő és ezen a gyógyszer sem segít, folyton gyantáztatok mindenhol. De sajnos hamar visszanő és amikor már látszik még annyira rövid, hogy a gyanta se szedi le. Emiatt még sose volt párkapcsolatom, mert félek a fiúk reakciójától. Folyton arra gondolok, hogy még most az elején vissza kéne utasítanom őt, mert találhatna egy normális, jobb lányt is nálam. Véleményetek szerint van így esélyem arra, hogy valaha is lesz rendes párkapcsolatom?
21/l
Szia!
Én is pont ugyanígy vagyok ezzel, a karom, a lábam tiszta szőr lenne, ha nem borotválnám. És még az oka is ugyanaz mint neked, de valahogy én sose vettem ezt komolyan. Gondolj arra, hogy vannak olyan lányok is, akik természetesen is szőrösebbek, és ők is ugyanúgy megérdemlik a szerelmet. Te is megérdemelsz egy normális fiút. És te még tudsz is változtatni a dolgon, hiszen ez csak egy kis szőr! Ha legyantázod, már nincs is ott! Egy idő után meg mindenkinek visszanő, nem csak neked. Miért lenne ez taszító?
Köszönöm utolsó, de hidd el a hasam még gyanta után se szép látvány, mert tele leszek piros pattanásokkal, amik mire elmúlnak újra szőrteleníthetek.
Nem tudom elképzelni, hogy van olyan fiú, aki inkább választ engem, mint egy egészséges lányt.
Nem kellene ezt olyan súlyos betegségnek felfognod, szerintem egy normális pasi nem veszi komolyan az ilyesmit, hogy emiatt diszkvalifikálnod kellene magad a nagy párválasztási versenyből.
Lézeres szőrtelenítés lehetne megoldás?
Köszönöm a biztatást.
A lézeres szőrtelenítés sajnos ilyen esetekben nem használ, már utána néztem a lehetőségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!