Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagáltam? Sztem nagyon nem, de mégis mindenki szerint én vagyok a hisztis meg a féltékeny. Ezek után mi legyen?
Az otthonomtól kb 270 km-re
találtam munkát. A barátommal elötte mielött idejöttünk volna ugy nézett ki véglegesen szakitunk... facen még tárgyaltunk,és mondzam neki h eljövök mert már semmi nincs ami idekötne. Aztán vhogy mégis kibékültünk és ide együtt jöttünk már.
3hete vagyunk itt egy szobába,eddig minden ok volt. Barátomat meg emgem is bejelölt egy csaj facen,akivel ma először én majd barátom dumált. Hivott minket buliba a csaj,de kevés pénz volt igy nem mentünk... Láttam miket ir barátom a csajnak,mivel ő volt gép elött azért ő írt. Itt volt egy srác ismerösünk,igy 3an nevettünk azon h csaj nem érti h nincs pénz buliba menni. Magam sem tudom h alakult ugy a beszélgetés de a csaj irta h ha elmegyünk a buli elé akkor az lesz a meglepi h bemutatkozik. Erre a barátom irja h örülne ha bemutatkozna(mert egy helyen melozunk de csak facen jelölt be meg dumáltunk). Szóvá tettem mikor kettesben voltunk h nem igen tetszik h kezd flörtölgetni-ez a bemutatkozásos duma...- 3an voltunk itt talán többes számba kellett volns irnia szerintem...
Elmesélte késöbb a srácnak aki itt volt nálunk h én mit mondtam,erre az azt mondja h barátom helyébe már kidobott volna ha ilyen vagyok.
Mondtam baráromnak h nem rajtam múlt h most ode ketten jöttünk,jó én akartam volna békülni mert szeretem,de ő nem nagyon akart,de aztán mégis kibékültünk.
ő csak erre annyit mondott h hülye vagyok,de az a beszélgetés érdekes fordulatot vett. Én közbe mondtam barátomnak h ha ennyire nem tisztel,nem akar velem lenni akkor külön lakásba is kérhetjük magunkat... A csajjal közbe szoba jött h mi itt hányan vagyunk egy lakásba meg h náluk van e szabad hely. A lány irta h csak az ő szobájába van szabad ágy... Barátom irja h akkor ő szivesen megy,mert h én most mondtam h költözzön... Elmondta h min akadtam ki (bemutatkozás),és most én cagyok a hisztis meg féltékeny...
Sztem barátom megalázott ezzel,én együtt dolgozok a csajjal... Szerinte ebbe nincs semmi,és en minősitem magamat h nem tudok voselkedni mindenki szerint én vagyok a gáz(haver srác,meg ez a csaj).
Eddig se volt vmi hü de jó a kapcsolatunk,igyekeztünk helyrehozni,vagyos sztem csak én akartam... :(
most 2 dolig van amit tehetek.. (megbeszélni nem tudom vele,mert szte én vagyok a gáz)
A., haza megyek és otthon melo nélkül csoroskodok
B., maradok,megpróbálom magam másik lakásba kérni,és felemelt fejjel elmegyek majd a barátom meg ez mellett a csaj mellett(aki egyébkébt irta miután barátom mesélte neki h mit reagáltam,h akkir mist biztos nem leszek a csajod kedvence..amire barátom egy nem érdekel szöveggel válaszolt)
A fizu egyébként jó,havi 60at félre tudnék tenni. Otthon semmi meló amugy.
Remélem hamar át tudnak rakni máshova majd..mert igy megörülök itt kell lennem vele a szobába... Hol bujik hozzám,amit ezek után elutasitom hol meg oszt h béna vagyok,huzzak el a rákba haza aztán k.urváskodjak mint anyám meg tesom otthon... Ilyeneket mond...
Én nem értem miért békült velem ha itt meg igy viselkedik... Tök kihasználva érzem magam,mert ketten könnyebb volt ez a honap,most kezdtünk még csak,egyedül neki is meg nekem is nehezebb lett volna.
de nem rajtam mult h ide mint egy pár jöttünk :( én hülye meg örültem h velem akar lenni.
Ja szeretne nem csinálná ezt...
Azt írtad minden rendben volt addig ameddig nem tetted szóvá, hogy önállóan nem ismerkedhet, nem bízol benne. Nem írtad, hogy mennyire vitted túlzásba ezt a dolgot, de az írásodból úgy tűnik, hogy ahhoz éppen eléggé, hogy úgy érezze, hogy csak egy tárgy ami nélküled értéktelen, meg amúgy is mit képzel, hogy van én amikor csak mi létezhet egy kapcsolatban... Az önbecsülését úgy próbálta visszaállítani, hogy téged bántott, ami persze nem jó, főleg, hogy meg is ütött.
A bizonytalanság minden dolgot ki tud végezni. Főleg ha mindkét részről csak ez van... A következő kapcsolatodban figyelj rá jobban oda, hogy bizalom és némi szabadság minden embernek szükséges, máskülönben fura dolgokat fog művelni. Fogadd el, hogy ezt mindketten elszúrtátok és tanulj a dologból.
Valóban gonosz dolog úgy flörtölni, hogy ott az ember társa is, de írásban flörtölni kicsit olyan, mint levélben szexelni. Egy mondat jelentését teljes mértékben megváltoztathatja a hangsúly, testbeszéd. Írásban pedig ilyen nem igazán van. Ha valaki úgy akarja, akkor egy szakmai levelezést is tud erotikától túlfűtött dologként olvasni.
Mint ahogyan szólni is lehet úgy, hogy megalázó legyen, vagy úgy is, hogy elérje vele az ember a célját.
Én úgy gondolom ezen már kár gondolkodni. Nekem úgy tűnik jobb lenne ha ti nem lennétek egy pár. Nem tartom jó ötletnek, hogy hibáztasd, mert csak azt éred el vele, hogy nem tudsz tovább lépni, saját magadnak ártasz vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!