Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm szerint undok és bunkó vagyok ha nem az van amit ő akar?
Figyelt kérdés
Eléggé lelombozó részéről, pedig nem tartom magam egoistának, de mindig nem lehet az amit ő akar, sokszor így is belemegyek olyanba ami nekem nem tetszik. Szakítsak vele vagy van más megoldás, hogy észhez térítsem?2013. márc. 30. 22:03
1/11 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd fogalomzavarban szenved,fogalma sincs arról hogy milyen egy bunkó srác
2/11 anonim válasza:
Dobd ki de gyorsan.Ne hagyd,hogy elnyomjon!
3/11 anonim válasza:
Ez egy szimpla mezei érzelmi zsarolás, az ilyen embert páros lábbal kell "kisegíteni" az ajtón kívűlre, és cirkuszoljon azzal, aki hagyja magát.Szót sem érdemel az ilyen személy.
5/11 anonim válasza:
kedves kérdező! gondolkodj el, mert csak Te maradhatsz alul ebben, ez nem bunkó viselkedés, a lány az aki önző és irányít Téged,sőt uralkodik is rajtad, ez soha nem fog változni, sajnálom N
6/11 anonim válasza:
én egy ien nő mellett másfél évig bírtam, érzelmileg egy kicsit leépültem -.-"
7/11 anonim válasza:
Ha undok és bukó vagy minek él veled?Tele vagy lóvéval?Akkor olyan barárnőd lehet aki isteníteni fog.
8/11 anonim válasza:
Magáról hogy vélekedik? Ő nem undok és bunkó, amiért mindig az van, amit ő akar?
Egy csajnak ki kell állnia magáért, de ettől függetlenül a pasinak is kellene engednie, mert szinte már láncon tart téged. Beszélj vele, hogy ez téged zavar, mert mindent eltűrsz miatta, és te ennek még szikráját sem kapod vissza. :)
Ha nem érti meg, szakíts. :(
17/L
9/11 A kérdező kommentje:
És ha ezt mondja szerintetek mivel érveljek neki, mert bunkó nem szeretnék lenni vele, mert nagyon szeretem, de rettenetesen bánt ha ilyen velem :(
2013. márc. 30. 22:16
10/11 anonim válasza:
Minden barátságban vannak hullámvölgyek. A megoldás erre ha megmondod neki bánt. Ha rám hasonlítasz és félős vagy fogj egy papírt és írd le. Add neki oda. Ha fontos vagy neki visszaír :) nekem mindíg bejön ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!