Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám igy elfelejteni? Vagy mit csináljak? Azt sem tudom már. Légyszives csak normális válaszokat!
Na szóval kb másfél hónapja mentem szét az 1.bnőmmel aki külsőleg is nagyon különleges,belsőleg meg egy nagyon érző ember...radásul ő nagyon nem egy egyszerű eset sok dolog miatt is...elég sok "hülye dolga" van de ő igy tökéletes szval nem egy lány a 100 közül...lehet azért is beszélek igy róla mert még mindig ugyanúgy szeretem őt...
A lényeg hogy akkor is nagyon megviselt ez engem most pedig főleg mert leérettségizett aztán most pont abba a suliba jött szakmát tanulni ahol én is vagyok ráadásul arra a szakra igy elkerülhetetlen hogy akár heti több alkalommal is összefussunk meg hasonlók...és ez igy elég szar nekem...hogy lehet igy egy ilyen embert elfelejteni vagy valami?:S:(
én 18/F ő 18/L
Hú haver nehéz helyzetben vagy.
Próbálj meg össze jönni egy másik lánnyal különbben nem fog menni,csak ha valaki eltereli róla a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!