Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el barátomnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valkyrja kérdése:

Hogy érjem el barátomnál, hogy többet törődjön velem?

Figyelt kérdés
Párom mostanában egyáltalán nem foglalkozik velem. Ő nem túl szeretetigényes, jól elvan napi egy-két puszival és kavonta kétszeri aktussal. Viszont én annál inkább igénylem a gyengédséget, egy kis dícséretet, kedvességet stb. Neki mindegy, mit csinálok, mindegy, milyen ruha van rajtam, mindegy, mit mondok neki, nem tesz semmit. Elhagyni nem akarom, mert érzem, hogy szeret, csak sosem úgy fejezi ki, ahogyan azt én szeretném. Mit tegyek, hogy egyáltalán érdekeljem őt? Ha már együtt élünk...
2009. szept. 19. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
ugyanez a problémám... :/
2009. szept. 19. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A kommunikáció sokat segít: beszéld meg vele... jobbat nem tudok tanácsolni.

"Mit tegyek, hogy egyáltalán érdekeljem őt?" Havi 2aktus?? Háát, szerintem itt nagy gondok lehetnek.

Muszáj vele beszélned!!!!

2009. szept. 19. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz...ha nem tudjátok megbeszélni a problémákat, akkor nem is fog működni a kapcsolatotok továbbra sem...
2009. szept. 19. 21:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat.

Beszéltem már vele, olyankor minden tiszta "rózsaszín felhő" egy ideig, aztán meg ugyanúgy semmi...

A havi 2-3 aktus pedig szintén oylan, hogy semmi romantika, semmi kis gyengédség...

2009. szept. 20. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
(október 30 van és azóta sem volt aktus...)
2009. okt. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!