Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves kora ellenére 8 éves kapcsolata volt a csajnak, de szakítottak pár hónapja. Szerintetek érdemes ilyen lánnyal kezdeni?
Szia! Bár nekem nem 8 éves kapcsolatom volt, de röviden elmesélném a történetem. 2009-ben megismerkedtem egy sráccal, együtt voltunk másfél évig, majd szakított velem. 1 hét múlva (gondoltam én, ennyi idő elég a felejtéshez :D) összejöttem egy másik sráccal, majd másfél hónap múlva szakítottam, mert egyrészt úgy gondoltam, hogy tévedtem, kevés volt az idő a felejtésre, másik pasival felejteni meg még sz.rabb... másrészt meg magányra vágytam. Közel 1 év múlva összejöttem a következő pasimmal, akivel szintén (napra pontosan)ugyanannyit jártam, mint az elsővel. Először azt hittem, a véletlen műve. Aztán közös megegyezéssel szakítottunk, majd hogy a történelem megismételje önmagát, 1 hét múlva elkezdtem járni egy újabb sráccal, mondván hogy az "ex" annyira megutáltatta magát, hogy ez nekem simán fog menni. A különbség most csak annyi, hogy 3 és fél hónap elteltével kezdtem el szívni a fogam, hogy hát ja, megint nem tanultam a saját hibámból. Erre szoktam azt mondani, hogy nem szoktam elkövetni ugyanazt a hibát kétszer. Úgy 5-6szor szoktam, hogy biztosra menjek. :))
Szóval ezzel az egész kisregénnyel csak annyit akartam írni, hogy szerintem még várj vele pár hónapot... hagyj neki egy fél évet, hogy letisztuljanak benne a dolgok, tudja, hogy kitől és mit akar.
egy kicsit kamikaze.
nem tudhatod, hogy mit hoznak majd ki belőle újból ugyanazok a gesztusok. lehet, hogy egy hétnél nem bírja tovább, és szakít. persze ez nem jelenti azt, hogy nem ér meg egy próbát :)
Hát ez a kiélős srác nem normális. Úgyis meg fogja kapni a magáét az élettől ezzel a felfogással. Nem kellett neki a hűséges szerető barátnője, mert ő élni (gondolom összevissza dugni,meg sok mindent kipróbálni) akar. A jót szarra cseréli.
Bocs a kategórikus véleményért, ki vagyok akadva.
A lány még jobban ki lehet . Várni-várni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!