Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a lányok?

Figyelt kérdés
kicsit a csalódás szól belőlem de miért érzik ugy a mai fiatal lányok hogy nincs szükségük egy normális palira? :-S
2009. szept. 19. 08:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
ez van, mindegyik csaj vagánynak akar tűnni, meg minden srác is-.-" holott ha az iq-juk egy kicsivel keveseb volna már egy növény értelmi színvonalán állnanak. de nem mindenki ilyen...
2009. szept. 19. 08:59
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

nekem pont hogy szükségem van egy normális pasira =))

Ezek szerint én kivétel vagyok :D

2009. szept. 19. 09:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert felülértékelik magukat,és nagy részük többre tartja magát annál,mintsem egy rendes,aranyos,ámbár ,,szürke kisegérrel" leálljon...Inkább a nagyszájú,balhés,menő fiúk társaságát keresik,hiszen ők is csak így lehetnek valakik!Ez mindig is így volt sajnos,amíg vannak olyan nők,akik futnak az élvhajhász,buta,beképzelt,alkoholista,őket verő férfiak után,addig ne csodálkozz,ha ez lesz a menő.,,Nem hagyom el,mert szeretem"-hallani gyakran a szájukból,miközben az éppen aktuális barátjuk egy bunkó állat velük.Persze nekik ez nem számít.A normális pasikat meg elhajtják,és unalmasnak titulálják őket.Szóval,nem a te készülékedben van a hiba,csak még nem találtál magadnak olyan lányt,akit megérdemelsz.Majd eljön a te időd is,ne félj!Sajnos addig még lesz részed egy-két csalódásban valószínűleg.
2009. szept. 19. 09:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
én rátaláltam egy lányra akinek normális pasi kell... és már 2 hónapja élvezzük egymás társaságát...
2009. szept. 19. 09:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindig vannak kivételek,ne általánosítsunk.

Most gondolj bele: van pl. egy nagyon vagány,irtóan szexi lány,aki minden fiunak kell. ( persze gondolkodni nem szokott,és csak ugy dobálja a pasikat,közbe tapasztalat nulla.) Imád öltözködni,imádja a divatot,utál tanulni,állandóan veszekszik a szüleivel,állandóan csavarog.VANNAK ILYEN TIPUSU LÁNYOK. A második eset: van egy kicsit "visszahúzódobb" lány,aki nem találja a stílusát és megy a falka után. Ő elkezd barátkozni a "vagány csajjal" így ő is olyan lesz/olyan akar lenni,és el is éri azt. Harmadik eset: vannak az olyan lányok,akik szarnak a világra,nem érdekli semmi őket. Nagy a világfájdalmuk. Vannak a NORMÁLIS LÁNYOK. Na ez az ami itt relatív: valakinek a vagánycsaj a normális,valakinek a világfájdalmas..stb. NEKED MI?:) Mindenkinek más a normális. De gondolom te se azokat tartod normálisnak,akiket itt leírtam.:D:D

Figyu,ugyis megtalálod,akit szerethetsz,egy hozzád hasonló normális lányt. Hajrá. :)

Ja,és hozzáeszem,hogy ne azt várd,hogy ők lépjenek!!!:D:D De bízom benne,hogy nem is ezt teszed... a fiunak udvarolnia kell,és ezt egy normális lány elvárja,ha mégse sikerül,büszkén "keress" mást. :)

u.i: Én "normális csaj" kategóriába tartozom,és nekem is van egy normális barátom. :) 1 éve.

14,5/L.

2009. szept. 19. 09:14
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

És miért van az, hogy minden hapsinak a kis pláza rib@ncok kellenek??? Hmm? ennyi erővel ezt is lehetne kérdezni, hogy a hapsiknak miért nem jó egy normális csaj?

Rossz körökben mozogsz, Drága!

Én pl 3 éve vagyok a barátommal, mindketten normális felfogásúak vagyunk. Ő nem bunkó, nem cigizik, nem piál stb.

A kérdésedre meg a válasz, hogy szerintem azért csinálják ezt, mert ezt látják a tv-ben is, hogy vannak ezek a dundika meg f@szom tudja, milyen nevű kis kurv@k és ebből élnek meg, hogy b@sznak fűvel-fával, meg hogy ez az élet, meg hogy milyen menű...aztán 30 éves korukban meg rádöbbennek, hogy egy kiélt, feslett rihe, és nem is élvezte igazán az életet..., vagy ha az érzelmi intelligenciája 0, akkor meg megelégednek ezzel az "élettel"...! Tudod...boldogok a lelkiszegények...!

19/L

2009. szept. 19. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok

*menő:D:P

2009. szept. 19. 10:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

De, az értelmesebb lányoknak szükésgük van 1 normális pasira!

Ez a válaszom minden oylan lánynak/nőnek szól, aki azt gondolja, hogy a plázacicák jobban bejönnek a pasiknak!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

A pasik többsége így látja a dolgokat, ahogy én is szerintem!

Nah szóval... a kis nagyképű tinilibákkal, és a plázapi_csákkal csak szexelni jó! Semmi másra nem kellenek a pasiknak.(de gondolom ezt már észre is vettétek).

Ellenben egy okos, értelmes lánnyal ,és még ha ráadásul szép is... ő egy igazi kincs!Az iylen csajok nem csak 1 menetre kellenek, hanem akár az egész életemet le tudnám élni vele!

Szóval: Értelmes lányok, ti sokkal többet értek, mint a plázap*csák!

Ez van, ha nem tetszik valakinek, akkor le lehet pontozni, de ez a szintiszta igazság!!!!

17/F

2009. szept. 19. 11:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

És milyen igaza van a 10:41 esnek

a mostani pasik csak a pláza rib@ncokra buknak akik mindenhol tökéletesek...mi normális csajok meg ülünk a seggünkön tök egyedül(már aki,mert vannak szerencsések akik megtalálták a normális férfit =) gratulálok is nekik=)) )

Én is itt vagyok 1 éve tök egyedül,mert akikkel összehozott volna a sors,mindről kiderült,hogy a barátnőmre buknak(mivel ő minden pasi számára tökéletes -.-")

Ez a mai világ.mindent a média táplál,mindenki a média szerint éli az életét.mindenki tökéletes akar lenni és mindenki a tökéletest keresi.ez a baj itt..

normális pasit várok és szerintem nem vagyunk ezzel kevesen,akik arra várnak,hogy nem a műnőt és nem is a barátnőt akarja megkefélni és járni vele,hanem VELÜNK,természetes szépségekkel:)

Mert minden nő szép!!!

16/L

2009. szept. 19. 11:05
 10/13 A kérdező kommentje:
látom népszerű a kérdésem :-) Sok igazság elhangzott...
2009. szept. 19. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!