Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen hatással van egy 15 éves fiu egy 12 éves lányra ha járnak? és a fiú nagyon rendes nem akar lefeküdni vele csak csókolóznak szerintetek aggodnom kellene ha a lányom vele van?
Figyelt kérdés
Átjött hozzánk és nagyon rendes aranyos, nem cigizik, nem iszik, kitűnő tanuló és a lányomnak még segít is a matekban a tantárgyakban. nem szeretnék beleszólni mert mindig is olyan anya voltam hogy majd a saját hibáiból tanul és nem mondom meg neki mitcsináljon.Meg a lányomnak kicsit érettebb szintje van mint amennyi éves és többnek is néz ki. 6 honapja együtt vannak kimennek van olyan hogy a pasi jön át van olyan hogy ő megy át hozzájuk. Csak félek hogy esetleg lefekszenek de nem nézném ki a lányombol. Tanácsotok?2013. márc. 28. 12:10
11/21 A kérdező kommentje:
9/10-es ne haragudj de nekemis megvan rolad a véleményem ezt hagy ne irjam inkább le. Inkább eltiltsam tőle hogy szomoru legyen ? igyis ugyis találkozni fognak ha eltiltom ha nem. Szóval nemértelek.
2013. márc. 28. 12:42
12/21 anonim válasza:
nem tudom, menny idős lehetsz, azt se hogy milyen iskolába jártál, de egyet tudok. Nem tudod értelmezni, amit leírok, meg azt is hogy értetlen vagy, ugyanis még mindíg nem fogtad fel hogy hiába 12 éves azt csinál amit jónak lát a saját testével!!! én itt le is zárom mert nem ér több letütést az értelmetlen anyukáknak magyarázni. sajnálom hogy ostoba vagy.
13/21 anonim válasza:
Báttyként megmondanám a gyereknek, hogy ha szórakozik a húgommal, akkor készüljön fel egy alapos verésre.
14/21 anonim válasza:
15/21 A kérdező kommentje:
jo akkor ostoba vagyok. menjél innen.
2013. márc. 28. 13:14
16/21 A kérdező kommentje:
jó normális válaszokat kérek.
2013. márc. 28. 13:14
17/21 anonim válasza:
te nem vagy normális, hogy engeded a 12 éves lányodnak hogy pasija legyen... hiszen még gyerek! és nehogy azt hidd, hogy a 15 éves fiú nem fogja kihasználni a lányod az első adandó alkalommal. a lányod még túl fiatal, és azt se tudja mibe megy bele. de ezt végül is te rontottad el, szarul nevelted, máskülönben nem akarna 12 évesen pasizni.
18/21 anonim válasza:
Orommel latom, hogy meg mindig mennyien vannak akik a megoldast mindig a tiltasban latjak. "Tilos a fure lepni", "Tilos ide parkolni", "Tilos labdazni", "Tilos hangoskodni". :/
19/21 A kérdező kommentje:
jolvan igen en rontottam el hogyne. jolvan.
2013. márc. 28. 15:33
20/21 A kérdező kommentje:
hat en sem ertem bocsi a helyesirasert telefonrol vagyok :)
2013. márc. 28. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!