Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után mindennap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mindennap beszélünk, telefonálunk, többször találkoztunk és le is feküdtünk egymással. Ez most mi?

Figyelt kérdés
mondagatjuk egymásnak, h szertelek, jobbakat dumálunk szinte, mint mikor még együtt voltunk.szakítás közös megegyezés volt, mert kihűlt a dolog. én 19/l 20/f
2009. szept. 18. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem akar massal jarni, akkor csak szexpartnerek vagytok, es azon kivul jo baratok :D
2009. szept. 21. 23:01
 12/15 A kérdező kommentje:
szexpartnerek nem szoktak barátok lenni nem? szerelem nem lehetséges?
2009. szept. 21. 23:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
h mi ez? hát röviden tömören: egy jó nagy hülyeség:D
2009. szept. 22. 00:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltunk. 4 hónap után szakítottunk, mert habár imádtuk egymást, nem egyeztek a terveink. Mivel 6 hónap alatt minden nap valahogy érintkeztünk és egymás életének szerves részévé váltunk, nem bírtuk ki, hogy ne beszéljünk, ne találkozzunk. Szakítás utáni második napon csók. Egyikőnk sem akart ellenállni, többször mondtuk, hogy mennyire szeretjük a másikat, kézenfogva jártunk. Két hónapig voltunk elméletben "külön", gyakorlatban nem. 2x feküdtünk le közben, mikor is nyár végén én eljöttem egyetemre és tudni akartam, mi van köztünk, hogy vágjak bele a pesti életbe. Van-e kapcsolatom vagy nincs?

Hát van. Olyannyira, hogy jobb, mint előtte volt, a szakítást nem is vesszük szakításnak, hiszen nem voltunk ténylegesen külön. Most 8 hónapja vagyunk együtt és nagyon jó.

Egy kis idő múlva majd rájöttök, hogy mit kell tennetek. Lehet a szünet rádöbbent titeket mennyire szeretitek egymást és most tényleg annak a küszöbén vagytok, hogy elveszítsétek a másikat. Lehet pont ez kell a felmelegítéshez:) Hajrá.

2009. szept. 22. 08:24
 15/15 anonim válasza:
Hellótok mi ugyan így vagyunk beszélünk chetelünk csak nem feküdtünk le egymással és nem mondjük egymásnak hogy hiányzol szeretlek stb..mellesleg házasok vagyunk és külön élünk egy hónapja mer félrelépett a feleségem de párszor voltam nála volt még cuccom azt látszott rajta hogy rosszul viseli az egészet szóval nem tudom hova tenni az egészet még.
2013. márc. 18. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!