Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a sz*rt csináljak már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a sz*rt csináljak már a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Nincs kötelességtudata, legalábbis szerintem...

Nem tanul, de nem is törekszik arra hogy ne bukjon meg valamiből, még akkor is ha "nem érti"... Konkrétan a matekról van szó.. Lehet az iskola is rossz,gyenge, de ez még jobban erősíti, hogy egy kukás is levizsgázna egy olyan szintű matekból ami ott elvárás..Hiába mentegetőzik, hogy buta az NEM kifogás!!! Nem tudok már mit csinálni vele... Ha épp olyan kedve van nem megy be mert mondjuk 2 lyukas órája van, de közbe lenne még 5... A szülei nem tesznek semmit. És már én sem tudom mit csináljak, de így biztos nem fog leérettségizni.. Ha így folytatódik, véget vetek a kapcsolatnak, mert frusztrálni fog és nem akarok emiatt idegeskedni folyton..Hiába szeretem, képes lennék felrúgni egy amúgy ezen kívül problémamentes kapcsolatot, ilyen vagyok.. Nekem számít ez, és nem akarok nyomorogni a későbbiekben.. Sokan mondják, hogy húú a pénz nem minden, de a szerelem se.. Az arany középút kéne nekem, de úgy érzem benne ezt nem találtam meg, és nem is fogom. Sokat gondolkodtam a dolgon, és már egyre jobban azt érzem, hogy még most kéne véget vetni az egésznek amíg még annyira nem növünk össze (fél éves kapcsolat) . Már mondtam neki, hogy zavar a dolog és lényegébe kicsit változott is, de nem tanul akkor se 10percnél többet, talán ír 1 puskát, vagy látványosan nálam tanul, de az se tanulás.. Meg vagyok lőve.. Írhatnék még ezer dolgot, de szerintem ennyi épp elég, így is elég hosszú lett..

Köszi a válaszokat, véleményeket

2013. márc. 27. 18:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyan már nehogy egy matek érettségi megléte döntse már el a kapcsolatotokat :D ez röhejes. valószínű még csak 18 éves. hova terveznél te is vele...?

ha annak idején én is ez okból döntök, nem lenne egy szerető párom 6 éve, akinek jól menő vállalkozása van a vendéglátásban. Pedig matek kettes érettségije van.

Semmi nem ezen múlik emberek...

2013. márc. 30. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!