Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy elmondjam e a barátnőmnek ,hogy bánt valami vele kapcsolatban, az a baj hogy elszóltam magam hogy van valami,mikor rákérdezett. Mert észre vette hogy nem úgy viselkedem ahogy szoktam. Ez a dolog pedig az hogy nem tetszik a múltja, szóval hogy sok pasija volt.És folyton az van bennem hogy úgysem változott meg, hiába mondja hogy mindennél jobban szeret. Egyszerűen nem tudok bízni benne. Tudom hogy a bizalom fontos, nem akarom elveszteni mert nagyon szeretem.
2013. márc. 26. 23:01
1 2
 11/12 anonim válasza:
Csak a múlt miatt nem tudsz megbízni benne, vagy okot is ad rá a viselkedésével? De egyébként én úgy gondolom mindegy mennyi pasija volt, ha szeret téged, és ezt te is érzed!
2013. márc. 27. 00:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy valakinek szingliként voltak kalandjai, nem jelenti, hogy a párkapcsolatot ne tudná tiszteletben tartani. Attól sem lesz hűtlen, hogy nem te vagy az első szerelme. Sőt, sokan azok közül, akik elsőre megtalálták az igazit, hajlamosak szakítani, csak mert nem tapasztaltak eleget.
2013. márc. 27. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!