Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy is van ez a mai lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez a mai lányokkal?

Figyelt kérdés

A plázában falkában vadásznak,Winnetou is megirigyelhetné rézbőrüket a sok szoláriumtól, piercingek.A pasi aki 25 körüli(opcionálisan néger) tömi őket pénzzel(nono nem csak azzal) esetleg anyuapu.Myvipre kipakolják mindenüket

Hogy lesz ezekből NŐ?Mert ezek maximum ribancok.

Személyes tapasztalatból beszélek.Minden elismerésem azoknak akikre ezek nem igazak.

2009. szept. 18. 15:31
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Hát jól látod ez van, de nem kell ezen idegeskedni, dugd meg aztán hagyd a francba:)
2009. szept. 18. 15:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok 25 éves(én "többnyire" szerencsétlen egyidős vagyok) és a bőröm is fehér,vagyis inkább barna mert én a Nap alatt barnultam le IDÉN.Ja és pénzem sincs annyi hogy elhomályosítsa ezeket a "fogyatékosságaimat"

Kezdjek ki 14éves lányokkal,mint sokan mások?Nem tudnék tükörbe nézni.

2009. szept. 18. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
hidd el, találsz értelmeset is, csak olyan környezetben kell keresgélned! ne a plázában és ne a discoban nézz barátnő után, egyértelmű, hogy ott csak ilyen pi.csákat találsz... járj olyan klubokba, helyekre, amit ezek az agyatlan libák messziről elkerülnek, és válogass kedvedre az értelmes lányok közül :)
2009. szept. 18. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

ezek bizony ócska szajhák, és kb az eszük is annyi, de nem értem h hogyan korcsosulhat el egy népréteg ennyire, mert 10 éve még az ilyet kinézték a többiek maguk közül, most meg már sikk lotyónak és hülyének lenni.

De azért van még néhány tényleg jófej, még ha nehéz is őket kibányászni, jellemzően elég érdekes empátiát igénylő szakmákat tanulnak, pl nálunk az egyetemen szocped., gyógyped. szakokon 90%-ban érzelmileg és agyilag teljesen becsülendő csajok vannak, mert különben nem mentek volna ilyen szakra. A másik h olyan 20 éves jellemzően vidéki csajok, akik suli után egyből melózni mentek egy komolyabb helyre, ahol felelősség van rajtuk, őnekik is be van nőve a feje lágya, különben kitették volna őket és eleve nekik olyan a felfogásuk h önállóak akarnak lenni és szorgalmasak, igazi kincs majdnem mindegyik.

Csak hát épp az ilyen korán érő jólányokat találja meg valaki jó korán, és javarészt foglaltak, mivel jó orruk van a normális pasikra és meg is tudják tartani őket.

2009. szept. 18. 16:11
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

hát ez teljesen igaz az ilyen csajok hamar rájönnek hogy egyszer ők is csunyulnak és nem kellenek majd egy pénzes pasinak sem.. max amig 20évesek lesznek akk utána a 70éves milliárdos keresi őket és majd megtudják hogy hülyeség volt ezt csinálni.. én is csaj vagyok és a pénz meg a emenő cuccok semmik..

mondjuk ezek a csajok addig kiélik magukat amig tudják.. utána koppannak..:D

2009. szept. 18. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Ma már az számít valakinek,aki hétvégente rövidet zabál,és okádásig leissza magát,füstös kiskocsmákban játssza a fejét,és hangosan ecseteli,ő mennyire menő csaj,és ezért neki ,,respect" jár...Na,persze,mert ő megteheti!!!Ő az,aki mindig a legújabb ,,Adidas by Stella McCartney" kollekcióban feszít,és a legrosszabb pólója is Retro Jeans...Ő az,aki még egy vasalót sem bír bekapcsolni,és ha megkérnéd,hogy főzze meg a vasárnapi ebédet,csak sértődötten húzogatná a száját.Ő az,aki minden társaság közepe,az elismert,a feddhetetlen,Miss Tökély...Ő beszólhat bárkinek,és lealázhatja azt,akinek nincs akkora pofája,mint neki!Viszont ha neki mersz beszólni,hogy tudja már,hol a helye,akkor 25 barátnője ugrik a torkodnak:,,Te mégis hogy képzeled ezt?!"Az már nem számít,hogy nem lát az arcától...Sajnos likvidálni nem lehet őket,de ha már vannak,megpróbálunk együtt élni velük.Sajnos még ők alkotják az elsöprő többséget.A kisebbség meg úgyis megtalálja a hozzá illő párt,a Szerelmet.Ők meg csak égjenek ki nyugodtan 30 éves korukra!Addigra már úgysem fognak a kutyának sem kelleni!
2009. szept. 18. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Ó, mi ezeket a p*csákat a legjobb barátnőmmel mindíg kiröhögjük:D Vásárolgatunk, megvesszük ami kell, utána leülünk egy padra és showtime:D De tényleg, ezeken csak röhögni lehet. Ők meg néznek ránk nagy borjú szemekkel, hogy min mulatunk ilyen jól, plusz kirívunk közülük elég rendesen (vörös haj, fehér bőr, és nem k*rvás ruhák, hanem inkább rocker cucc), és az a poén hogy felsőbbrendűnek érzik magukatXD Áá bakker, tényleg csak UPC helyett jók.

18/L

2009. szept. 19. 03:31
 8/10 anonim ***** válasza:
72%

Igen, ismerem a dolgot, én 17L vagyok, de nekem is meggyűlik velük a bajom. A kedvencem a téli öltözékük, amiből kilóg a legfontosabb rész, a petefészek és az alhas... aztán majd az én TBm-ből fogják fizetni nekik a lombikbébiprogramot, mert kis tiniként annyi eszük nem volt, hogy rendesen felöltözzenek.

Ráadásul ezek mind egyformán néznek ki. :D Vasalja mind a haját, ami vagy szőke, vagy fekete (miután kamaszkorban elkezdik festeni, valszeg 30 éves korukra 1 szál sem marad) tele van a fejük lyuggalva, az IQ-juk 0, vagy -végtelen, az öltözékük szigorúan az aktuális divat szerint... ezzel azt érik el, hogy mindegyik telejsen egyforma első ránézésre. :P

Aztán addig jársz jól, amíg nem szólalnak meg...!

2009. szept. 20. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
fejbelőhetnék magukat :) az lenne a legjobb cselekedetük ^^
2009. szept. 20. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Ami még a kedvencem,az az egoista ,,Én megtehetem" szöveg...Attól falra tudnék mászni!!!Szerencse,hogy már nem sulizok,így nem kell velük egy levegőt szívnom!Egyébként az ilyenek otthon a saját szüleikkel is ezt csinálják...Úgy kiosztják őket,hogy öröm nézni!Érted,a gyerek a szülőt...Mondjuk,ha anyuci nem úgy mossa ki a szaros bugyogóját,ahogy neki tetszik,már vágja is ki a hisztit,és elmondja,őszerinte hogyan kéne mosni...Meg,ha valami nem úgy van kivasalva,ahogy neki tetszik,akkora patáliát tud csapni,hogy szörnyű(egyébként nem tudja,hogyan kell bekapcsolni a vasalót,mert ahhoz diploma kell..).Sajnos a tapasztalat mondatja ezt velem.
2009. szept. 21. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!