Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kerülhetnék közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá?

Figyelt kérdés

Hogy is kezdjem ....

Az egyik osztálytárs lány barátomról lenne szó.Nagyon aranyos ,szeretni való lány.Odáig vagyok érte.*.*!De ő ezt nem tudja nem is sejti.Próbálok felé közeledni ,de nem megy.:/ Úgy megölelném néha.Amikor más ölébe látom....(inkább oda se nézzek)Jelenleg nincs barátja.De igazából én nem is járni szeretnék vele hanem pusztán csak jókat beszélgetni vele ,ha szomorú meg vigasztalni megölelni..,vele együtt nevetni.Inkább csak ezekre összpontosítok.Egy olyan haverságba vagyok vele szerintem ,de közelebb szeretnék hozzá kerülni.Az a baj mindig félek a terveimet megvalósítani.:S Félek odamenni átölelni hátulról vagy ilyesmi.Haverjaim a seggét ,combját csapdossák ,de én ezt nem merném.A legjobban a lányban a szeme tetszik.Mondjuk szemüveges ,de akkor is.Lehet kicsit furán hangzottak az előzőek ,de ez van.Tudnátok segíteni? 16f

2013. márc. 26. 18:28
 1/5 first blood ***** válasza:
bizarr vagy, kicsit ilyen perverz nemierőszakolóra hajaz ez a leírás
2013. márc. 26. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen a hozzáállásod, akkor nem fog rád férfiként tekinteni, hanem csak barátként. Ha akarsz valamit, akkor meg kell változnod. Legyél laza és vagány, aztán add a tudtára, hogy mit akarsz. Vagy csak azt akarod hallgatni, hogy az épp aktuális pasijával hogy vannak? Mert ha így folytatod, akkor az lesz a vége.
2013. márc. 26. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem én ..lazább leszek.Meg vagányabb ;) ...és ez mennyit segít? De közeledni ,hogy közeledjek hozzá?
2013. márc. 26. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
a másik ami a legrosszabb ,hogy neki más tetszik. :S és szerelmes is belé..nagyon..:S ..
2013. márc. 26. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Várom továbbra is a válaszokat! : )
2013. márc. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!