Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el hogy észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés
tetszik egy fiu. belájkolta facen pár képem. én meg vissza lájkoltam neki. egy suliba járunk szóval sokszor látom és egyszerüen ahh :$ valaki segitsen ! :(
2013. márc. 26. 18:27
 1/6 first blood ***** válasza:
blow job mindenre jó megoldás
2013. márc. 26. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát,nekem aztán akár ki is törölhetnéd a facebookomat,azt se venném észre hetekig...

Talán szólj hozzá élőben...

2013. márc. 26. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:
és mit szoljak hozzá? :o valahogy nem tudnám felkelteni a figyelmét? hogy ő tegye meg a lépést?
2013. márc. 26. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
A szokásos női jeleket tudod adni, de valószínű nem veszi majd észre, szóval lehet, hogy neked kell majd lépned.
2013. márc. 26. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

ess hasra előtte akkor észrevesz és talán a nevetés közepette odamegy és segít felkelni:D

Azon a sz.ron meg lehet minden lánynál lájkol szóval annak ne higgy

2013. márc. 26. 18:36
 6/6 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm aranyosak vagytok de komolyan :DDD most megnevettettetek:D
2013. márc. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!