Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alkoholt/bort igyak hogy, eltudjak lazulni?
Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyok együtt. 22 éves vagyok..és tervezük a szexet.. mit igyak ? persze mértékkel.. ami boltba kaphato és tényleg nem drága.. csak hogy legyen egy kicsit jobb kedvem+bátorsággom..
Boltokba kaphato ilyen áttlátszo kicsi üvegbe az ugy nevezet'feles' alkohol..az jo? vagy mit kénne igyak? ötleteket :)
2013. márc. 25. 20:50
1/4 anonim válasza:
Én boros colát szoktam inni, ha lazulni akarok :)
2/4 anonim válasza:
huha.. az ital választás nagyon ember függő... de Esetleg a danko-t tudom javasolni
4/4 anonim válasza:
Szerintem akármilyen alkoholt iszol, el tudsz majd lazulni...Azt válaszd, amit már ismersz, és szeretsz. Ha nincs ilyen, akkor én pl. boros kólát innék, vagy bort simán. Felest és rövid italokat nem választanék, szerintem ha nincs hozzászokva az ember, akkor nem a legfinomabb élmény, nekem személy szerint mintha végigmarná a nyelőcsövemet...
1 éve vagytok együtt, és még most lesz az első alkalom? Hűha, remélem jól fog sikerülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!