Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet erre a megoldás? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet erre a megoldás? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy fiú van az osztályba. Sok olyan jelet küld amiből az jön le hogy bejövök neki. Kiderült hogy másfél éve van barátnője, akit szeret de már szeretne valami újat.Osztálykiránduláson a srác kicsit be volt csípve és először csak puszit adott utána viszont megcsókolt nem is egyszer.Nekem is jól esett mert tetszik a srác. Tegnap beszéltünk reggel suli előtt és mondta hogy fontos vagyok neki neki de nem annyira mint a barátnője (ami érthető is). Ha nem lennék neki akkor hiányoznék. Azt mondta hogy minden maradjon úgy mint régen. Nap végén viszont bennt maradtunk a terembe és megint megcsókolt. Azt mondta hogy gondolkodik kettőnkről.Az a baj hogy kezdek belezúgni és ha esetleg visszautasít akkor nagyon fog fájni mivel ráadásul az osztálytársam és mindennap látom.Azt mondta hogy benne egy nagy kérdőjel van és egy kérdés.Van egy barátnője akit szeret de tetszik neki egy másik lány.Mit tegyen? Ez az ő kérdése.Azt mondta hogy nagyon kellene neki az a lány aki tetszik neki vagyis én de ott van a barátnője. Bocsi hogy hosszúra és kicsit kuszára sikeredett!Remélem segítettek!
2009. szept. 18. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:

A srác most egy kicsit össze van zavarodva

Ha már nem is egyszer megcsókolt, szerintem szeret téged, de nem akarja valamiért (akár csak azért, mert nem szeretné megbántani) és azért nem szakít vele, vagy lehet, hogy csak így változnak az érzései, akkor viszont fenn áll, hogy majd téged is fog csalni. Egy kis odafigyeléssel meg tudod állapítani, hogy melyik kategória a srác, ha az első nincs baj, ha a második ne gyere össze vele

17/F

2009. szept. 18. 10:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy ezt a dolgod úgy nem lehet megoldani hogy valakit ne bántson meg.
2009. szept. 18. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor az első a válasz, nem akarja megbántani a máik lányt, első válaszoló voltam
2009. szept. 18. 11:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor kénytelen leszek elfelejteni.Igaz?
2009. szept. 18. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szórakozik veled. Tetszik neki, hogy bár van neki komoly kapcsolata, mégis kelendő lenne, és ezt kihasználja. Ha komoly érzelmei lennének, akkor elhagyná a lányt érted.
2009. szept. 18. 16:26
 6/9 A kérdező kommentje:

ma nem voltam iskolába mert kicsit nyugalomra volt szükségem.Ma negyed1-kor már végeztek a suliba.Fél3-kor írt nekem iwiwre.Idézem: ,Szia!A barátnődtől megpróbáltam elkérni a számod nem nem volt rá alkalmam.Csak azt akartam megkérdezni hogy miért nem jöttél suliba.Remélem hétfőn jössz.Puszi!'

Szerintetek ezt mért írta?

2009. szept. 18. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedvességből.

Ám le lehet pontozni de megkérdezem!

"Ma nem voltam iskolába mert kicsit nyugalomra volt szükségem"

Ez tudod, hogy lógás, fasza szüleid lehetnek, ha csak így megengedik, én is ma itthon voltam, de folyik az orrom, be van gyulladva torkom, és valami vírusos betegséget elkaptam. Na evvel már legálisan hiányzom

2009. szept. 18. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne táplálj nagy reményeket mert,ha közölte veled hogy a barátnője fontosabb mint te,akkor veled csak

szórakozni akar.Meg az hogy "Minden maradjon úgy mint régen" szerintem ez se biztató,meg az a kérdés hogy ez neked jó e így?Valószínű hogy kedvel téged,de szerintem másodhegedűs ne legyél,ennél többet érsz.

2009. szept. 19. 00:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Megtudta a számomat és már aznap este írt sms-t.Fél12-től hajnali 2-ig msn-eztünk.ma reggel már küldte az sms-t.
2009. szept. 19. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!