Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság, ha minden héten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság, ha minden héten legalább egyszer ott alszok a barátomnál?

Figyelt kérdés
A barátom abban a városban lakik, ahol én kollégista vagyok. Mivel hét közben ő is koleszos egy másik városban, ezért csak hétvégén tudunk együtt lenni. És mivel én egy kis faluban lakok, és nehézkes a közlekedés, ezért egyszerűbb, ha nála alszok hétvégén egy vagy két éjszakát. Viszont én kényelmetlennek érzem ezt az egészet. Az apukájával ketten élnek, és az apukája mindig főz legalább kétféle ételt ilyenkor, meg vesz vagy süt süteményt, reggelire svédasztalt csinál, és behozza nekünk a szobába, szóval nagyon készül, ha megyek. De nem bunkóság így kihasználni őket? Én tényleg nem enni megyek oda, csak a barátommal szeretnék együtt lenni. Mivel tudnám viszonozni a kedvességét? Persze a barátom is fog nálunk aludni, meg már volt nálunk, de az talán két havonta, ha megoldható. Hogyan tudnám rendezni a helyzetet? Vagy természetes, hogy a barátomnál alszok, és nem is kellene kényelmetlenül éreznem magam?
2009. szept. 17. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj annak, hogy a barátod apukája így fogad téged. Nem bunkóság a részedről.Szerintem ezt az apukája is tudja.
2009. szept. 17. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Ja azzal tudod viszonozni ha te is főzöl valamit vagy besegítesz neki a konyhában.
2009. szept. 17. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne érezd magad emiatt kellemetlenül :)

egyáltalán nem bunkóság, és nem használod ki őket, különben nem rágódnál ezen, hidd el!

ha meg meg szeretnéd hálálni, esetleg segíts reggeli után mosogatni, vagy kérdezd meg esetleg miben segíthetsz stb.

voltam hasonló helyzetben de én ott is laktam pároméknál, az anyukája pénzt nem fogadott el (csak amikor már nagyon rátukmáltam:D), emiatt nekem is bűntudatom volt, így fogtam magam, elmosogattam, kimostam, kiteregettem, porszívóztam meg ilyesmi, és ő örült neki :)

Szóval még egyszer mondom, nincs mi miatt rosszul érezned magad, egy héten egy nap nem sok..

2009. szept. 17. 20:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
esetleg szerintem kedveskedhetnél nekik valami ajándékkal
2009. szept. 17. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az természetes, hogy felajánlom, hogy mosogatok, vagy hogy segítek főzni, de mire odaérek, arra már mindig készen van a terülj-terülj asztalkám. Milyen ajándékkal kedveskedhetnék egyébként? Semmi ötletem nincs. Ő az első barátom, és új nekem ez a helyzet.

2009. szept. 17. 20:59
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor intézd úgy hogy egyszer Te ébredj előbb,és készítsd el a reggelit :) 3. voltam
2009. szept. 17. 21:07
 7/9 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a helyzet! Csak én járok többet a barátnőmhöz! Pénteken megyek és vasárnap este jövök haza! De én is mindig próbálok segíteni náluk a háztartásban! A barátnőm kevesebbszer jön, de kb apukám ugyan igy elkényezteti őt! Viszont ő is segít például elmosogatni, egy kicsit takarítani! Te is segíthetnél pl ilyenekben!
2009. szept. 17. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Süteményt vigyél te:D ha nem is mindig, de néha, vagy valami apróságot, msot sztem az hogy 1 emberrel több eszik 1 napon át nem nagy kunszt... nekem anyum meg azt mondja mindig csak szóljak, ha egy emberrel többnek kell megteríteni.
2009. szept. 17. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát bunkóságnak nem bunkóság de ha nem rendelkeznek valami nagy anyagi háttérel akkor hosszútávon ezek a plussz kiadások nem jók. Mivel csak miattad van "svédasztal" amire picit több pénz kell áldozni és hosszútávon nem jó. Egyébkén ha besegítesz a konyhában,elmsogatsz vagy teríteni esetleg te is viszel néha sütit meg ilyenek azok nem árthatnak.
2009. szept. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!