Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked egy leendő párkapcsolatban kizáró ok, ha a lány vagy fiú jehova, vagy más vallású (pl római jatolikus és rendszeresen templomba jár)?
Én nem vagyok vallásos, és tiszteletben tartom más nézeteit... szóval ha ő is az enyémeket, és a vallás nem zavarná a kapcsolatunkat, akkor nincs semmi baj! :)
(bár szerintem ez ritka... :/ )
Kedves kérdező.
Tisztelettel megjegyzem hogy nem minden Jehova Tanúja erőlteti a vallást másokra. Az viszont igaz hogy felkeressük az embereket otthonaikban, mivel Jézus is ezt tette. Mi neki a példáját követjük. De ha valaki elzárkózik ettől, mármint a beszélgetéstől, elköszönünk és tovább megyünk. A kérdésedre a válasz pedig az: hogy mindegy ki lesz a párod csak megértés legyen köztetek. Ami egy bölcs tanács ha egy a hit nézetetek akkor megvan egy közös pont a többit meg lehet igazítani a másik félhez. Hiszen mindennek az alapja hogy megismerd a másikat. A z biztos hogy teljesen úgy sem fogod megismerni a párodat csak már ha együtt éltek házasságban mivel a Biblia is azt mondja "lakva ismerik meg egymást."
Én már 12 éve boldogságban élek a párommal és még mindig vannak új dolgok amit még nem tudtam róla. Tehát ez egy hosszú folyamat de érdemes végig játszani.
Nem.
Nálam egy kizáró ok lenne: wicca és bármely ezoterikus, más boszorkánysággal kapcsolatos vallás gyakorlója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!