Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázok ettől a helyzettől tapasztalat? Mit lehetne tenni ez ellen?
nem lehet h még egyiket sem csináltad?
vagy ha igen nem sikerülhetett valami fényesen:S
Jesszusom, miért nem cserélünk? Én meg attól félek, hogy túl sok vagyok neki ilyen téren. Mármint én iszonyúan kívánom őt, le is feküdnék vele, és sajnos ezt tudja is... Én neki egy hónap után kivertem, aztán a 2. hónap végére már odáig fajult a dolog, hogy orálisan kielégítettem... Ő engem orálisnan nem, mert attól óckódom, csak "simán".
Egyébként ne félj tőle... Iszonyú jó dolog... :P Az a szép benne, hogy lassanként rájössz arra, hogy kell, mint kell, mi esik jól neki stb... Az meg, hogy neked jó lesz, biztos... Tuti törni fogja magát, hogy örömet okozzon neked. Ezzel is fejlődik a kapcsolatotok. De nem kötelező! Mindenképp csak akkor menj bele, ha biztosan akarod. Ha nem úgy mész bele, rossz lesz, kínos lesz örök életre rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!