Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem szeretik a naiv, kislányos stílusú lányokat?
Nem vagyok cicababa, nem szoktam trendi cuccokat hordani, nincs műkörmöm. Teljesen átlagos lány vagyok, sokak szerint csinos, de ennek ellenére nincs sikerem a pasiknál, mert naiv, ártatlan gondolkodású lány vagyok. Nem érdekelnek az olyan dolgok, mint az érettebb, vagányabb csajokat általában, mint pl. a sztárok és a divat, és nem is fognak érdekelni, mert nem szeretek ilyesmivel foglalkozni. Nem vagyok kiskamasz, már elmúltam húsz éves, de gyakran néznek 17-18 évesnek.
Nem a gyakorin akarok társat keresni magamnak, de azt szeretném megtudni, hogy mit gondolnak a fiúk úgy általában egy olyan lányról, mint én.
Én tipikusan az a lány vagyok, akire azt mondják, hogy "babaarcú" szóval szerintem beleillek a kislányos kategóriába és a naivba is egyértelműen szóval néhány tapasztalatot leírni.
Nem érdekel a divat, mert például a mostani divat nekem egyáltalán nem áll jól.Nem kell ahhoz cicababának lenni és műköröm, hogy csinos ruhákat és szoknyákat hordj az én környezetemben ez majdnem minden fiúnak tetszik.
A másik megjegyzésem, hogy szerintem a legrosszabb amit mondhat magára valaki: "átlagos". Ha még a saját szemedben sem tűnsz ki a többiek közül, akkor mások miért vennének észre?
22N
"A másik megjegyzésem, hogy szerintem a legrosszabb amit mondhat magára valaki: "átlagos"."
A legtöbb ember átlagos. Akik meg nem átlagosak azok szoktak zöld punktarajjal, kilós orrpicinggel, meg Narutónak öltözve parádézni.
Adom Xenophilius-nak
Ha valaki átlagosnak tartja magát akkor ki akarna tőle bármit is ? Az összes átlagos ember mondjuk ? Szerintem hülyeség amit mondasz persze mindenkinek megvannak az egyéni jellemzője de vagy egy átlagos társadalmi réteg aminek élete "közel" hasonló alapelveken alapszik vagy akár életstílusa ezért átlagos ...
Engem szeretnének, ha hagynám magam. 27 évesen úgy nézek ki mint egy 18 éves. Babarcom van, szolidan öltözködöm, mégis mindig beszólogatnak, utánam fütyülnek.
Sőt imádom két copfba hordani a hosszú barna hajam, szerintem nagyon jól áll nekem, de akkor 11 évet biztos letagadhatok. :D Butaság, hogy nem szeretik a kislányos nőket, valakinek pont ez jön be.
csak a tested ne legyen kislányos amúgy imádnivaló lehetsz :D
hányingerem van az ilyen határozott flegma, felnőttes nőktől
...de lehet csak megártott az anime :D...
F19
Hiába nem szeretnél gyakorin ismerkedni, ha Szolnokon vagy környékén élsz és nem zavar, hogy én csak 19 vagyok, már van is egy érdeklődő irántad.
Én imádom az ilyen aranyos lányokat.
Nekem nincs bajom az ilyen lányokkal... bár idősebb vagy nálam, de legalább külsőre összeillenénk! :P :D
Nem írtál sokat magadról... nem szereted a ribancos dolgokat... ez tökjó és normális!
A naivitás, ártatlan gondolkodás szerintem vonzó... :) Legalábbis belőlem olyan dolgot hoz ki, hogy meg kell védenem téged! :)
Pici vagy? Vagy miért nézel ki fiatalabbnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!