Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen beceneveket adott a párotok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 22:00
2/10 anonim válasza:
Magunk közt leginkább: Manó, Manócska, Kismanócska, Menő, Babszi, Cicmic
3/10 (g)brigi válasza:
Ó én egész hadsereget tudnék felsoroltatni :D
Barátom túl kreatív ilyen téren. "köntösös hóeper" XD :))
Nem igazán hétköznapi, de pont ezért szeretem :D
5/10 anonim válasza:
A szokásos cica,meg a harcipocok nevet adtam a legutolsó csajomnak.
8/10 anonim válasza:
Hál' Istennek semmilyet. Utálom ha állatka-meg gyömölcsneveken hívnak. Van sajátom, édesanyámék vért izzadtak, mire kitalálták a nevemet, király nevem van, lehet vele élni.
9/10 HotChoc válasza:
Engem a barátom rendszeresen Kicsimnek szólít :D
10/10 anonim válasza:
van egy pár... a legklasszikusabbak a cicám, babuci, és a szerelmem. de szokott még életemnek, és kicsimnek is hívni:)
én viccesen uramnak hívom, mivel a férjem, meg nálam is előjön a szerelmem, és a drágám is.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!