Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a rosszabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a rosszabb?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok van barátnőm, együtt laktunk egy ideig de most újra saját saját szülőknél vagyunk, eléggé távol lakunk egymástól így 3 hetente ha tudunk találkozni egy hétvégét, én nagyon szerelmes vagyok, de egy lány barátom egyre közelebb kerül a szívemhez, mert a barátnőm nem törődik velem, sokszor azt mondja kutya vagyok és úgyérzem csal is, van egy srác aki nem bejön nagyon és olyanokat beszélgetnek hogy " srác: megakarlak fektetni nem érdekel hgoy van pasid" bnőm meg visszíja hogy én is akarnék veled de a pasim maitt nem lehet, persze lehet azért mondja mert tudjuk egymás fb jelszavát és fél hogy lebukik, ugyanis egyszer már megcsalt vele de csak csók volt, meg a szülei eltiltották a sráctól, de folyton kiszökik hozzá meg áthívja a srác magához hogy legyenek kettesben ott náluk, és ha felhozom barátnőmnek akkor mindig leoszt hogy szálljak le a srácról, és nem tudom hogy várjak e vele hátha megváltozik vagy tegyem meg a nagylépést szakítsak és adjak esélyt esetlegesen jobb szívű lánnyal egy talán jobb szerelemnek
2013. márc. 21. 19:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
elirtam bocsi, "van egy srác aki bejön neki nagyon"
2013. márc. 21. 19:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a francba a hálátlan cafkát... Ne csinálj hülyét magadból.
2013. márc. 21. 19:44
 3/14 first blood ***** válasza:
100%
szerintem egy ilyen lánnyal nem érdemes lenni, egyszer már megcsalt, igaz "csak" csók volt, meg ha így flörtöl egy másik csávóval, én már biztos dobtam volna
2013. márc. 21. 19:45
 4/14 Baccardi01 ***** válasza:
100%
Én egy percig nem gondolkodnék a helyedben. Dobnám. Már úgy sem fog megváltozni.
 5/14 anonim válasza:
100%
Szerintem jobb ötlet az ha megteszed a "nagy lépést". Így csak magadba fogod folytani a dolgokat, mivel a csajjal meg se tudod beszélni. Vannak 1000-szer normásisabb csajok akik nem tennék ezt. :)
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
hmm...emberek ma este minden kapcsolatnak a szakítás és a továbblépés lesz a megoldása én érzem...
2013. márc. 21. 19:47
 7/14 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy félek megtenni, mert nagyon szerelmes vagyok, és hogy hátha nem tudom elfelejteni,

persze azt is modnta nekem hogy nem mehetek el vele bulizni se, vajon mire gondol ezzel?

2013. márc. 21. 19:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Addig szakíts, amíg nem szomorít el még jobban.
2013. márc. 21. 19:49
 9/14 A kérdező kommentje:
most nincs munkám ezért mentünk vissza a szülőkhöz, de ha találnék munkát újra összeköltözne velem, persze csak én dolgoznék
2013. márc. 21. 19:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Dobd már ki. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Ha tovább húzod az időt, csak rosszabb lesz később szakítani.
2013. márc. 21. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!