Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a volt barátomba de van valakim mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapja dobott ki a barátom pedig nagyon szerettük egymást. Mi tényleg egy olyan pár voltunk akik tökéletesek voltak és ennyire boldog még senkivel nem voltam. Ő úgy figyelt és viselkedett velem mint még senki és közben annyira jól éreztük magunkat együtt mint a barátok. Miután kidobott a legjobb barátjával nagyon sokat lógtam szinte éjjel-nappal együtt voltunk de én nem gondoltam semmi komolyra. De késöbb lefeküdtünk amit tudom hogy nem kelett volna és már bánom mert nem vagyok egy könnyen kapható lány csak jól akartam érezni magam vele viszont ő belém szeretett. Közben napi 24 órában veszekedtünk a volt barátommal aki egyiknap aztmondta nagyon szeret de nem tudja mit akar másik nap felejtsem el mert a barátja szeret. Mikor megtudtam hogy a srác belém szeretett akkor beszéltem vele hogy én még nem tudom mit akarok mert szeretem a volt barátom és sajnáltam de nem akartam megbántani. Akkor volt barátommal tovább veszekedtünk és megbeszéltük hogy ennek így nincs értelme zárjuk le. Azóta újra beszélgetek a barátjával akivel már alakulnak a dolgok és úgyérzem ő az akit tudnék szeretni és azthittem lezártam a volt barátom de nem tudom mert nem hagyja. Azóta ő is találkozgat egy lánnyal de tegnap megtalált hogy menjek át hozzá beszéljük meg kezdjük újból és feküdjünk le. Ami nagyon szarul esett mert én is ki akarok békülni de úgyérzem már csak kihasznál. Tudom hogy szeret de mindig megbánt és eddig vártam arra hogy visszakapjam mindent megtettem érte és nem jött vissza most meg hogy alakul a barátjával már kelek neki. És én tudom hogy legjobb barátokkal kikezdeni nagyon rossz dolog de megtörtént és már nem tudok rajta változtatni. A srác nagyon sokmindent megtett értem és nem bírom megbántani azzal hogy én még mindig a volt barátom szeretem mikor ő sokmindent megtett értem és a volt barátom meg már nagyon gonosz velem. Ha elfelejteném tudnám szeretni ezt a srácot a baj csak az hogy nem akarom elfelejteni mert nekem ilyen fontos még egy srác se volt mint a volt barátom. segítsetek mit tennétek a helyembe mert én már nagyon nem tudom és tudom hogy én is hibás vagyok és nagyon elszúrtam.
2013. márc. 21. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Folytassátok hármasban.
2013. márc. 21. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem egy kicsit kusza a történet. De szerintem felesleges újrakezdenetek. Főleg, ha már van valakid.
2013. márc. 21. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
itt az a megoldás, hogy egyikkel sem kezdesz ki. Az exed pasijával azért ne kezdj, mert még mindig az exedet szereted. Az exeddel meg azért ne, mert elmondtad hogy mit tett veled. Ha valamelyikkel mégis összejössz, akkor ők ketten össze fognak veszni..
2013. márc. 21. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
harmadik vagyok, úgy értettem, hogy az exed barátjával :D
2013. márc. 21. 14:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy egyikkel se kezdhetek de ha már benne vagyok a sráccal mert nem hittem hogy a volt barátom visszajön akkor most mégse akarom az ugy elég fura lenne. És nagyon összetörne és nem akarom elveszíteni, és rendben hogy felejtem el a volt barátom de nem tudom. Sose fog békén hagyni és én sem mert nagyon szeretem. Én is ettől félek hogy összevesznek de ezen ők nem fognak mert a volt barátom mondta hogy legyek a barátjával mert ők ezen nem fognak veszekedni és nem is hagynám hogy összeveszenek.
2013. márc. 21. 14:49
 6/8 Baccardi01 ***** válasza:
Szerintem maradj abban az állapotban, ahogyan most vagy. Törődj minél többet a mostani barátoddal, csináljatok minél több közös programot, beszélgessetek sokat. Idővel el fogod felejteni az exedet, aki ráadásul nem is érdemelne meg téged.
2013. márc. 21. 14:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Na ilyen nővel sem álltam le, és nem is fogok, sose! :)
2013. márc. 21. 16:27
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi de nem véleményt kértem. Amíg nem ismersz nem kéne ítélkezni mindenki hibázhat de én legalább belátom :D
2013. márc. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!