Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merem szóba hozni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem szóba hozni, mit tegyek? Egyik éjjel arra ébredtem, hogy valami ragacsos van a lábújjaimon.

Figyelt kérdés
Hirtelen nem is kapcsoltam,de aztán leesett,hogy az előváladék,de hogy nem ébredtem fel rá,hogy a lábammal mit csinál a párom?megkérdeztem,hogy mi ez,mit csinált,de tagadott,azt mondta nem tudja mi az,hagyjam.A nyáron is volt hasonló akkor meg a fenekemnél volt 2x is ilyen előváladék,(értitek mire gondolok),utólag volt az egyik esetnél,hogy félálomba arra ébredtem,hogy hirtelen mellém fekszik ahogy elkezdtem mocorogni,és utána éreztem a nedvességet a fenekemnél,ne nevessetek,mert nagyon rosszul érzem magam emiatt és nem is merem elmondani senkinek,olyan kellemetlen,lehet,hogy ezért nincs is kedvem azóta a szexhez vele?Meg veszekszünk is sokat,párszor szóba került a különmenés(van 2 kicsi gyerek is,közös lakás hitel),nem vagyok már boldog,sőt szinte rossz ha hozzám ér:(.Mindig azt mondja szeret,de volt hogy ő mondta menjek el,költözzek a gyrekeket meg néha meglátogathatom,akkor megijedtem és nem mertem menni,nehogy elveszítsem a gyerekeket.

2013. márc. 21. 09:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

honnan tudod hogy az előváladék volt? Bevitted a laborba?

meg ha vki seggbe rak arra tuti felébrednél, lol :D

2013. márc. 21. 10:44
 12/13 anonim ***** válasza:

10-es: Te hülye vagy...

kérdező: sajnos az ilyesmi kérdésekre sok retardált szokott válaszolni mert úgy érzik nagy poén. Én megértelek, engem is zavarna a dolog. De ha Téged ez ennyire kiakasztott akkor valószínűsítem hogy Te már nem szereted ezt az embert, ebben az esetben meg mindkettőtöknek jobb ha szétválnak útjaitok. Sajnos a testi vágy abszolút hiánya egy olyan tényező ami előbb-utóbb megcsalást, szakítást eredményez, akkor pedig inkább most mint később, mikor már idősebb leszel és a párkeresés is nehézkesebb...

2013. márc. 22. 06:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy mennyit szexelsz a pároddal? Ennyire vágyik a szexre, és nem meri veled ébren csinálni? Mi lett veletek a két gyerek után? Azt hiszed más férfi jobb lenne, akinek a gyerekeidhez semmi köze, és nem szereti őket? Más férfinek nincsenek érdekes vágyai? A tiednek legalább vannak és egyenlőre veled kapcsolatban. Mond, mennyit szexeltek? Naponta? És a férjednek még így is kellesz alva? De remélem hetente 3x, mert az teljesen átlagos .... és így is elhidegültetek egymástól?

Ráadásul a férjednek egyáltalán nem perverzek a dolgai...egy kis lábujjszex, izgatja a feneked.... addig örülj, míg a tied és nem másé. Vajon ha ezeket akkor szeretné, amikor ébren vagy, partner vagy-e benne? Mert ha nem, akkor magadba kell nézned...

Gondold át ezeket, mert sok nő szenved attól, hogy a férjének csak havonta egyszer kell, vagy máshova jár a vágyaival. Nincs ebben semmi, amit ő csinál, ne légy álszent, szexeljetek többet tabu nélkül, mert valaki más fogja élvezni a férjed hamarosan. Ezt akarod?

2013. márc. 27. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!