Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem szóba hozni, mit tegyek? Egyik éjjel arra ébredtem, hogy valami ragacsos van a lábújjaimon.
honnan tudod hogy az előváladék volt? Bevitted a laborba?
meg ha vki seggbe rak arra tuti felébrednél, lol :D
10-es: Te hülye vagy...
kérdező: sajnos az ilyesmi kérdésekre sok retardált szokott válaszolni mert úgy érzik nagy poén. Én megértelek, engem is zavarna a dolog. De ha Téged ez ennyire kiakasztott akkor valószínűsítem hogy Te már nem szereted ezt az embert, ebben az esetben meg mindkettőtöknek jobb ha szétválnak útjaitok. Sajnos a testi vágy abszolút hiánya egy olyan tényező ami előbb-utóbb megcsalást, szakítást eredményez, akkor pedig inkább most mint később, mikor már idősebb leszel és a párkeresés is nehézkesebb...
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy mennyit szexelsz a pároddal? Ennyire vágyik a szexre, és nem meri veled ébren csinálni? Mi lett veletek a két gyerek után? Azt hiszed más férfi jobb lenne, akinek a gyerekeidhez semmi köze, és nem szereti őket? Más férfinek nincsenek érdekes vágyai? A tiednek legalább vannak és egyenlőre veled kapcsolatban. Mond, mennyit szexeltek? Naponta? És a férjednek még így is kellesz alva? De remélem hetente 3x, mert az teljesen átlagos .... és így is elhidegültetek egymástól?
Ráadásul a férjednek egyáltalán nem perverzek a dolgai...egy kis lábujjszex, izgatja a feneked.... addig örülj, míg a tied és nem másé. Vajon ha ezeket akkor szeretné, amikor ébren vagy, partner vagy-e benne? Mert ha nem, akkor magadba kell nézned...
Gondold át ezeket, mert sok nő szenved attól, hogy a férjének csak havonta egyszer kell, vagy máshova jár a vágyaival. Nincs ebben semmi, amit ő csinál, ne légy álszent, szexeljetek többet tabu nélkül, mert valaki más fogja élvezni a férjed hamarosan. Ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!