Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nagyon szeretek.Már majdnem összejöttünk.De sajnos sikerült mindent elrontanom.Már egy másik srác tetszik neki.Nekem ez borzasztóan fáj,de azt akarom hogy annak a lánynak a legjobb legyen.Hiába próbálok bármit is tenni,nem tudok túl lépni rajta.Valami nagyon megfogott benne.Már 6 hónapja szenvedek.Minden nap minden percében ő jár a fejemben.2013. márc. 20. 21:13
3/6 anonim válasza:
Mivel rontottad el? Mondjuk már mind1 most 2 választási lehetőséged van.
1. Vársz, amíg szakít a mostani barátjával
2. Keresel egy másik csajt.
4/6 A kérdező kommentje:
Volt egy kis féltékenység.Meg még jóval ezután veszekedtünk is párszor. :S
2013. márc. 20. 21:19
5/6 A kérdező kommentje:
Ja valamit elfelejtettem.Nincs még együtt azzal a sráccal.
2013. márc. 20. 21:21
6/6 anonim válasza:
Akkor még van lehetőséged! Figyelj én azt javaslom hogy minél előbb hívd el randizni és lépj felé! Még nincs veszve semmi. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!