Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok tippeket adni mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni mivel vészeljem át életem első szakítását?

Figyelt kérdés

Életem szerelme 2év 3hónap után szakított velem, mondván, hogy ő már nem szeret és már van egy másik barátnője:( Azóta folyton csak sírok pedig már 1hónap eltelt életkedvem 0.

Én iszonyatosan szerelmes voltam belé és ő is belém legalábbis úgy éreztem nem értem hogy történhetett ez meg:'(

Folyton visszaolvasom a levelezéseinket amikben az állnak hogy :örökké szeretni foglak, nem hagylak el soha, te vagy akit igazán szeretek és ehhez hasonló dolgok... a képeinket... akkor mégis miért hagyott el?:'( Kérlek segítsetek, mert nem tudom, h fogom tudni ezt feldolgozni, h ő már mással van. Köszönöm. 19L

2013. márc. 20. 20:42
1 2
 11/12 brodiary válasza:

Hogyan tudod átvészelni?!

Ha 50 éves lennél lógó hassal, ráncos fejjel és a nyakadon lógna két léhűtő, neveletlen gyerek megértenélek miért esel kétségbe.

De 19 éves vagy... 1000szer újra tudod még kezdeni az életet. És 1000szer újra is kell!

2013. márc. 20. 21:30
 12/12 anonim válasza:
Most én is ebben a szituációban vagyok. 5 napja szakított velem a barátom, aki elvileg nagyon szeretett...folyton csak sírok, de lassan, lassan túlteszem magam rajta. Nekem is azt tanácsolták hogy menjek el barátnőkkel sétálgatni, beszélgetni, vásárolgatni anyuval stb.. Előtted még az egész élet, hát éld is! A pasikkal meg ne foglalkozz egyenlőre:) Sok sikert.
2013. márc. 21. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!