Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a barátom tesója?
Már több mint fél éve együtt vagyok a barátommal, és a barátomnak van egy bátyja. (21 éves) A barátom és én ugyan abban a városban tanulunk,és a bátyja is.
Felsorolok néhány esetet,hogy milyen velem a bátyja.:
-Várom a buszt, és ő egy másik buszra szokott felszállni,és így nézett ki az ablakon a haverjával és néztek rám és röhögtek.
-Barátnőmmel ültem a padon,arra jött a haverjaival és így mondja hogy:nézd a! és akkor így néznek rám a haverjaival.
-Barátommal ülünk a buszmegállónál,és a bátyja egy másik busszal szokott hazamenni és mindig előttünk megy a busz és mindig mutogatnak hogy kabbe.
-Ma is vártam a barátomat a suli előtt,és akkor arra jött a bátyja a haverjaival,és nem is köszönt. (szerintem azért illő lenne köszönni,ha már az öccsével járok...)
-Meg ha ott vagyunk a barátoméknál,akkor is ha én nem köszönök,akkor ő baszik köszönni...
És már nagyon elegem van hogy ilyen a bátyja. Már néha felhoztam nála,és mondta a barátom h: áhh bunkó.
Meg még régen is felhoztam,és állítólag beszélt a tesójával a barátom,és nincs velem semmi baja.
Ebből nekem inkább az derül ki, hogy nemcsak a tesója hibás. Ha te sem köszönsz neki, akkor miért rovod fel, hogy ő nem köszön?
Bár keveset lehet megtudni rólatok ebből a leírásból, de általánosságban elmondható, hogy mivel te léptél be az ő családjába (és nem fordítva), ezért neked kell nyitni felé, ha azt akarod, hogy jó kapcsolat legyen közöttetek.
Neki kellene nyitni felé amikor ilyen bunkó a barátja fivére??A nagy túrót.
Szerintem ha ilyen k*csög akkor magasról tegyél rá.
Annyira utálom a bunkó embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!